Udskriv

Græske kyllingefrikadeller med yoghurtdressing

Ingredienser

Græske kyllingefrikadeller

  • 400 gram hakket kylling
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 1 tsk. oregano
  • 1 spsk. friskhakket mynte
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. hvedemel
  • Smør eller olie til stegning

Yoghurtdressing

  • 200 gram græsk yoghurt
  • 1 lille håndfuld friskhakket persille
  • 1 lille håndfuld friskhakket koriander
  • Salt og peber

Sådan gør du

Græske kyllingefrikadeller

  • Hak rødløg og hvidløg fint og bland alle ingredienserne til farsen godt sammen.
  • Lad gerne farsen trække en halv times tid i køleskabet. Rør rundt i den efterfølgende.
  • Form farsen til frikadeller og steg kyllingefrikadellerne på panden i rigeligt med smør eller olie.

Yoghurtdressing

  • Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag den til med salt og peber.
  • Server yoghurtdressingen sammen med de græske kyllingefrikadeller.