Smelt smør i en gryde og tilsæt mælk. Hæld det over i en skål og opløs gæren deri.
Tilsæt creme fraiche, sukker, salt og kardemomme og rør det sammen.
Tilsæt hvedemel lidt af gangen og ælt dejen godt.
Lad dejen hæve i en times tid.
Rør remoncen sammen til en ensartet masse af smør, brun farin og kanel.
Rul dejen ud til en rektangulær firkant på et let meldrysset bord (cirka 60 x 40 cm og cirka ½ cm i tykkelsen).
Smør fyldet ud på dejen.
Fold en tredjedel af den lange side over midten og fold den sidste tredjedel ind over den første, så du får en dej i tre lag. Rul dejen lidt så lagene trykkes sammen.
Skær dejen ud i strimler på 2,5-3 cm i bredden. Sno hver strimmel rundt om to fingre samtidig med at hver strimmel snoes om sig selv. Enden proppes ned i hullet i midten og kanelsnurrerne placeres på en bageplade beklædt med bagepapir. De skal ligge med god afstand, da de hæver en del i ovnen.
Pensl kanelsnurrerne med æg, drys med lidt perlesukker og bag dem ved 200 grader i cirka 15 minutter.