Udskriv

Bananbrød

Ingredienser

  • 4 modne bananer de må gerne være brune og overmodne
  • 2 æg
  • 50 gram rørsukker
  • 100 gram smør
  • 1 spsk. kanel kan undlades
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1/2 tsk. vaniljepulver
  • 1 tsk. bagepulver
  • 200 gram hvedemel
  • 100 gram mørk chokolade kan undlades eller fx erstattes med en håndfuld hakkede hasselnødder

Sådan gør du

  • Blend bananer, æg og rørsukker til en ensartet masse.
  • Smelt smørret og pisk det sammen med bananmassen.
  • Tilsæt kanel, kardemomme, vaniljepulver, bagepulver og hvedemel og pisk igen.
  • Hak den mørke chokolade og vend chokoladestykkerne i dejen.
  • Kom dejen i en brødform beklædt med bagepapir og bag bananbrødet i 30 minutter ved 200 grader.
  • Lad brødet køle af på en bagerist.