Udskriv

Squashfrikadeller

Antal: 15 stk.

Ingredienser

  • 1 squash
  • Stokken fra en broccoli eller en ekstra squash
  • 1/2 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 æg
  • 1 dl finvalsede havregryn
  • 1 dl hvedemel
  • Salt og peber
  • Smør eller olie til stegning

Sådan gør du

  • Riv squash og broccolistok.
  • Vrid vandet fra squashen med hænderne.
  • Hak rødløget fint og pres hvidløget
  • Bland revet squash, broccolistok, rødløg, hvidløg, æg, havregryn, hvedemel, salt og peber i en skål og rør det godt sammen.
  • Lad farsen hvile 5-10 minutter.
  • Er farsen for våd tilsættes en smule mere hvedemel og hvis den er for tør tilsættes lidt vand.
  • Form farsen til frikadeller og steg dem på panden ved medium varme i rigeligt med fedtstof. De skal cirka have 5 minutter på hver side.