Udskriv

Den klassiske broccolisalat

Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 100 gram bacon i tern
  • 200 gram broccoli i små buketter
  • ½ finthakket rødløg
  • 2 spsk. ristede solsikkekerner
  • 2 spsk. rosiner

Dressing

  • 100 gram creme fraiche
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. balsamicoeddike
  • ½ tsk. citronsaft
  • ½ tsk. sukker kan undlades

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.
  • Steg baconen sprød på en pande og lad den køle af.
  • Bland broccolibuketter* med rødløg, solsikkekerner, rosiner og bacon i en skål.
  • Vend dressingen i og lad salaten stå koldt i mindst 1 time før servering.

Noter

* Du kan evt. koge broccolibukketerne i letsalatet vand i et par minutter. Lad dem køle godt af inden du blander dem i salaten.