Udskriv

Hjemmelavede kyllingenuggets

Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 600 gram kyllingebryster eller kyllingeinderfilet svarer til cirka 3 kyllingebryster
  • 3,5 dl rasp
  • 2 æg
  • 2 tsk. paprika
  • Salt og peber
  • Smør til stegning

Serveringsforslag

  • Frisk pasta med hjemmelavet tomatsauce find opskriften nedenfor
  • Gnavnegrønt fx gulerødder, peberfrugt, agurk og cherrytomater

Sådan gør du

  • Skær kyllingen ud i mindre bidder.
  • Mål raspen af i et decilitermål og hæld en lille smule ud i en dyb tallerken. Det er nemmest at få raspen til at hænge fast på kyllingestykkerne, hvis raspen ikke er helt våd. Derfor er det en god ide kun at hælde en lille smule rasp op i tallerkenen af gangen.
  • Pisk æg med paprika, salt og peber i en anden dyb tallerken.
  • Vend kyllingestykkerne i først æg og derefter rasp og læg dem så på en tallerken eller et skærebræt, så de er klar til at blive stegt.
  • Steg de panerede kyllingestykker i rigeligt med smør ved lav varme. Paneringen bliver hurtig mørk, så det er vigtigt at stege ved lav varme, så kyllingen når at blive gennemstegt.
  • Server fx de hjemmelavede kyllingenuggets med frisk pasta, tomatsauce og gnavegrønt. Du finder opskriften på hjemmelavet tomatsauce herunder.