Udskriv

Kylling, karry, grønt og ris i ovn

Antal: 3 personer

Ingredienser

  • 600-700 gram kyllingelår cirka 6 stk.
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 lille squash
  • 1 spsk. karry
  • 3 dl ris
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1/2 L hønsebouillon
  • Salt og peber

Toppingforslag

  • Mangochutney
  • Æble i tern
  • Saltede peanuts

Sådan gør du

  • Hak løget fint, pres hvidløgene, skær peberfrugten ud i små tern og riv squashen.
  • Bland alle grøntsagerne i et ovnfast fad, kom karry, salt og peber i og vend rundt.
  • Hæld de rå ris i fadet.
  • Overhæld ris og grøntsager med kokosmælk og hønsebouillon og vend rundt.
  • Gnid kyllingelårene ind i salt og peber og placer dem øverst i fadet.
  • Kom fadet i ovnen ved 200 grader i 45 minutter.
  • Server retten med topping og evt. godt stykke brød til.