Udskriv

Spinatboller

Antal: 12 stk.

Ingredienser

  • 200 gram frisk spinat – mindre kan også sagtens gøre det
  • 1,5 dl kogende vand
  • 25 gram gær
  • 1 dl yoghurt
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 æg
  • 1 spsk. sukker
  • 1 tsk. salt
  • 200 gram grahamsmel
  • ca. 400 gram hvedemel
  • Mælk til pensling

Sådan gør du

  • Hæld det kogene vand over spinaten og lad det stå et par minutter. 
  • Blend derefter spinaten med vandet og opløs gæren deri. 
  • Tilsæt yoghurt, olivenolie, æg, sukker og salt. Tilsæt melet lidt af gangen og ælt godt igennem. 
  • Lad dejen hæve en times tid før den formes til boller. 
  • Pensl bollerne med mælk og lad dem efterhæve i 30 minutter. 
  • Bag spinatbollerne ved 200 grader i 10-15 minutter.