Udskriv

Kylling i peanut butter sauce

Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 200 gram kyllingekød skåret i tern fx kyllingebryster, inderfilet eller kød fra lår
  • 2 tsk. rød karrypasta
  • 2 fed hvidløg
  • 1 cm friskrevet ingefær
  • 2 forårsløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 gulerod
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 spsk. peanut butter
  • Saften fra ½ lime
  • Salt og peber
  • Smør eller olie til stegning

Tilbehør

  • Ris
  • Saltede peanuts

Sådan gør du

  • Start med at sætte risene over efter anvisningen på pakken. 
  • Hak hvidløg fint og svits det samme med den friskrevne ingefær i fedtstoffet. 
  • Tilsæt rød karrypasta og lad det stege lidt med før kyllingen tilsættes. 
  • Steg kyllingen til den er gennemstegt. 
  • Snit forårsløg i ringe og peberfrugter og gulerod i stave. Kom det hele i gryden, vend rundt og tilsæt så kokosmælk, peanut butter og limesaft. 
  • Varm retten godt igennem og smag til med salt og peber før servering.
  • Server retten med ris og top med saltede peanuts.