Sådan bruges mine madplaner

Opdateret 18. december 2018

Jeg stiler efter, at der hver uge befinder sig mindst en vegetarisk ret på planen og på at alle retterne mandag til fredag så vidt muligt er hurtige hverdagsretter, der kan laves på cirka 30 minutter. 

Jeg lægger som regel to “restedage” ind for at undgå madspild. Disse dage kan bruges til at tømme ud i køleskabet eller til at I kan komme jeres personlige hverdagsfavorit på menuen. 

Jeg linker også altid til en kageopskrift eller lignende, så I kan hyggebage i weekenden eller servere hjemmebagt kage til jeres gæster.

Jeg har valgt ikke at lave indkøbslister til madplanerne. Det har jeg gjort fordi jeg ved, at det ikke er jer alle, der bruger planerne som de er, men at I i stedet finder inspiration til retter og derefter laver jeres egen madplan. Det gør indkøbslister overflødige.

Find alle mine madplaner HER.

Jeres mening er vigtig!

Har I ris, ros eller spørgsmål til mine madplaner, så smid endelig en kommentar her på bloggen eller send mig en mail på nadia@lifebynan.dk. Det kan være, at I synes, at der er for mange retter med kylling, at I godt kunne tænke jer, at jeg udarbejde indkøbslister til madplanerne eller at I ikke bryder jer om den både madplanerne er sat op på. Jeg laver madplanerne for jeres skyld, så hvis der er det mindste, så kontakt mig endelig. På den måde kan jeg bedre tilpasse madplanerne til jeres behov.

  • Reklame for lecreusetdk  Jeg tnker at dagen fr dagen
  • Godt nytr! nytr kransekage lifebynanfood
  • Godt nytr! Kom du godt ind i det nye r?
  • S blev det hverdag! Allerede? Hvad med at starte ret
  • Flger du min madplan? I s fald skal du have
  • Nr man kommer hjem efter en lang arbejdsdag er det
  • Chili con carne er en perfekt vinteret Rygende varm og
  • Vegetarisk indisk korma  bagt pasta med kylling og bacon