Om

Hej, og hjerteligt velkommen til lifebynan.dk.

Mit navn er Nadia, jeg er 28 år og bosat i en forstad til København med min kæreste, Magnus, datter, Mille, og søn, Hugo.

Jeg har en forkærlighed for mad, chokolade og hverdagens finurligheder og her på bloggen finder du flest lækre opskrifter, men anekdoter fra både rejser og hverdagsliv, små og store sejre, fiaskoer og finurlige tankestrømme, bliver også foreviget her i mit hjørne af internettet.

Du finder mine mest populære opskrifter HER.

Jeg håber meget du vil læse med og du er selvfølgelig altid velkommen til at smide mig en mail eller en kommentar, hvis du har spørgsmål, ris eller ros.

Kontakt: [email protected]

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration.

Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

Om affiliate links
Jeg benytter mig her på bloggen af det der hedder affiliate links. Det betyder, at jeg får en lille kommission, når du køber produkter via links fra min blog. Jeg linker selvfølgelig kun til ting, som jeg selv benytter og kan stå inde for. Det koster ikke ekstra for dig – prisen er præcis den samme, som hvis du handlede direkte hos webshoppen. Jeg sætter meget stor pris på, når du handler ind via disse links, da du derved støtter mit arbejde med lifebynan.dk. Tak!