Grøn salat med langtidsbagte cherrytomater

Grøn salat med langtidsbagte cherrytomater

En grøn salat er det perfekte tilbehør til de fleste retter. Den er let, men fuld af smag og passer perfekt til retter som lasagne, tærter, eller denne kylling med pesto, tomat og mozzarella. En grøn salat består i min optik af en grøn bund (fx salat, spinat eller rucola) vendt i en simpel dressing, som toppes med få, men lækre, ingredienser. Her får du opskriften på en perfekt grøn salat med langtidsbagte cherrytomater.

Opskriften på de langtidsbagte cherrytomater med hvidløg og rosmarin finder du her. Tomaterne kan du sagtens lave et par dage i forvejen, men selve salaten skal blandes lige før servering for det bedste resultat.

Læs også: Opskrift på klassisk broccolisalat

Grøn salat med langtidsbagte cherrytomater

Opskrift på grøn salat med langtidsbagte cherrytomater

Grøn salat med langtidsbagte cherrytomater

Ingredienser
Dressing
  • 1/2 spsk. olivenolie
  • 1/2 spsk. balsamico
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  • Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldne og lad dem køle af.
  • Skyl salaten og læg den i et fad.
  • Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend dressingen i salaten.
  • Skær peberfrugten ud i mindre stykker.
  • Top salaten med peberfrugt, langtidsbagte cherrytomater og pinjekerner.
  • Server straks.
Grøn salat med langtidsbagte cherrytomater

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.