Mille og Hugo

Farvel oktober

Så blev det tid til at sige farvel til oktober og pænt goddag til november. November bliver en vild måned herhjemme, da den står på flytning. Jeg syntes, at flytning dengang jeg ingen børn havde, var slemt, så jeg forbereder mig på det værste, nu hvor vi har to krudtugler at holde styr på. Men altså, inden jeg tager en dyb indånding og går i krig med flyttekasser og -kaos, vil jeg lige sige pænt farvel til oktober. Nedenfor kan du læse, hvad jeg især vil huske dette års oktober måned for.

Læs også: Farvel september

Min lille familie

I oktober har jeg…

  • endelig solgt vores hus. Handlen blev endelig i forrige uge og en tung sten faldt fra mine skuldre. Nu har vi fjorten dages overlap til at flytte og fra 1. december hedder vores postnummer 4000. Vi glæder os helt vildt og kan næsten ikke vente med at overtage nøglen. Huset er kæmpe stort, grunden er endnu større og der er massere af plads til Magnus’ værktøj og hobbyer i det store udhus. Yes! Og det bedste af det hele er, at vi ingen naboer har, der kan vække mine børn, når de sover lur i haven. Se, dét bliver fedt!
  • været til fotograf og få taget familiebilleder. Det var pisse koldt at stå der uden overtøj i oktober, men resultatet var helt klart kulden værd. Jeg er så glad for de billeder! Billederne er taget af Emilie Hynne og hun kan klart anbefales, hvis du også ønske at få foreviget dig selv, dine børn eller hele din familie.
  • kørt Hugo ind i dagpleje og det er simpelthen gået så dejligt nemt. Han er den gladeste dreng, der lynhurtigt er faldet til og han sover og spiser helt som man kunne ønske sig.
  • besøgt børnenes forhåbentlige fremtidige børnehave og jeg gik derfra med et kæmpe smil. Det virker som det dejligste sted, så nu krydser vi fingre for, at det er der vi får plads til Mille om små fem måneder.
  • efterårshygget til den store guldmedalje. Vi har samlet kastanjer og levet kastanjedyr, vi har gået ture og Mille har skåret en græskarlygte hos sin farmor og farfar. Vi har også lavet vafler og toppet dem med flødeskum, karamelsauce, krymmel og syltetøj. Mille var med til at lave dejen og så tog vi vaffeljernet med ind på bordet, så vi kunne nyde de lækreste, sprødeste vafler direkte fra jernet. Mille havde en kæmpe fest og Hugo fik også spist et par stykker. Jeg syntes, at det var mega hyggeligt og jeg håber, at vi kommer til at lave en masse af den slags i fremtiden.
  • haft sidste barselsdag og er startet på arbejde. Hverdagen ruller og det skal jeg lige vænne mig til. Men mon ikke det hele nok skal gå, når vi først har fået stablet en god rutine på benene?
Magnus og jeg

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username