Bagt pasta med kylling og bacon

Inspiration til din madplan i uge 44

Madplan inspirationen er tilbage efter at have holdt efterårsferie i sidste uge. Nedenfor finder du fire nemme opskrifter på aftensmad, et skønt forslag til madpakken og også en opskrift til den søde tand. Velbekomme!

Næste uge bliver en omvæltende uge for mig og vores lille familie. Jeg skal nemlig starte på arbejde igen efter lidt over et års barsel. For at gøre starten så nem som mulig, har jeg forberedt alt det jeg kan og handlet ind til hele ugen. Dét at handle en gang om ugen, er noget jeg har været god til at gøre før. Under min barsel har det dog været nemt at gå og sjathandle lidt, men nu skal vi altså tilbage til den gode vane. Madplan og storindkøb er nemlig vejen frem for os til at få lidt mere overskud i hverdagen.

Læs også: Gryderetter med kylling – hurtig og nem hverdagsmad

Bulgursalat med grønkål og granatæble

Madplan uge 44

Ret 1: Bagt pasta med kylling og bacon

Ret 2: Bulgursalat med grønkål og granatæble og kylling med pesto, tomat og mozzarella

Ret 3: Vegetarisk bolognese med røde linser

Ret 4: Blomkålspizza er en pizza med blomkålsbund

Til madpakken: Spinatboller

Til den søde tand: Banansmåkager

Kylling med pesto, tomat og mozzarella
Vegetarisk bolognese med røde linser
Blomkålspizza
Spinatboller
Banansmåkager

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username