Lillebror ni måneder

Trekvart år!

Så gik der endnu en måned. Ni måneder! Trekvart år! Det er vildt! Ni måneder inde – ni måneder ude. Han er blevet så stor, min lille baby.

Barslen lakker mod enden og om kun tre uger, skal Hugo starte i dagpleje. Jeg synes, at det er tidligt, men der er simpelthen ikke mere barsel tilbage. Heldigvis kender jeg dagplejemoren, da Mille har været i gæstepleje hos hende af flere omgange, og jeg er meget tryg ved hende. Jeg begynder også at glæde mig en smule til at komme tilbage på arbejde og være andet end MOR et par timer om dagen, men kun en smule. Allerhelst blev jeg hjemme et halvt år endnu (mindst!), men det kan vores økonomi ikke bære, når nu vi har købt nyt hus. Man kan jo desværre ikke altid få det hele. Heldigvis har vi god tid til indkøring og når først hverdagen begynder at rulle, så går det nok alt sammen.

Læs også: Lillebror otte måneder

Lillebror ni måneder

Sygdom, sygdom, sygdom

Hugos niende levemåned har været præget af sygdom. Først havde han tredagsfeber og ugen efter slæbte Mille noget forkølelse med hjem. Mille havde kun en løbenæse et par dage, men Hugo fik hele pakken med feber, hoste og tilstoppet næse. Stakkel.

Hugo er blevet så god til at spise rigtig mad til trods for, at han ikke har en eneste tand endnu. Der er heller ikke nogen tegn på, at de er på vej. Til gengæld kan han tygge rigtig fint med gummerne og spiser både rugbrød, kogte grøntsager og hvad end vi nu får til aftensmad. Vi slutter stadigvæk både frokost og aftensmad af med en portion grøntsagsmos, for at sikre os, at han er blevet mæt. Vi er også startet op på at give ham en portion grød inden sengetid i håbet om, at mor her snart kan få lidt flere timers sammenhængende søvn. De fleste nætter ammer vi klokken 19, 22, 00, 02, 04 og står op klokken 06. Behøver jeg at sige, at jeg er træt? Jeg har et spinkelt håb om, at nattesøvnen bliver bedre, inden jeg skal starte på arbejde. Hvis ikke forudser jeg, at der nok kommer til at blive drukket rigtig meget kaffe på kontoret…

Læs også: Lillebror syv måneder

Lillebror ni måneder