Lillebror otte måneder

Lillebror otte måneder

For fjorten dage siden fyldte Hugo otte måneder. Vi var i sommerhus på dagen og hele den uge og i sidste uge var Hugo nede med tredagesfeber. Den tårnhøje feber startede mandag og var umulig at slå ned med Panodil. I disse tider frygter man jo det værste, så vores egen læge mente, at det var bedst, at vi trillede en tur på Roskilde Sygehus, så Hugo kunne blive tilset af en børnelæge og selvfølgelig corona-testes. Børnelægen fandt ingen årsag til feberen og corona-testen var negativ, så vi blev sendt hjem. Onsdag var feberen stadigvæk høj og torsdag kom udslættet. Først søndag var den lille mand nogenlunde sig selv igen. Stakkel. Der findes ikke noget værre, end når ens børn er skidt tilpas. Men altså, sommerferie og sygdom er grunden til, at dette otte måneders skriv er blevet hele to uger forsinket.

Da Mille fyldte otte måneder, overtog Magnus barslen og jeg startede på arbejde. Dengang var jeg mere end klar til at starte op igen, men denne gang er jeg evigt taknemmelig for, at jeg har halvanden/to måneders barsel endnu. Jeg kunne snildt være blevet hjemme et helt halvt år endnu…

Læs også: Lillebror syv måneder

Lillebror otte måneder

Det går fremad!

Hugo er begyndt at krybe rundt på maven og han er her, der og allevegne. Han kan også komme op på alle fire, hvor han står og rokker lidt frem og tilbage. Jeg tænker, at der ikke går så forfærdeligt længe, før han kravler rigtigt. Han kan også sidde selv, men ikke sætte sig selv op, så den tæller vist ikke helt endnu.

Det går også bedre med søvnen, hvis man altså lige ser bort fra sidste uges sygdoms-vanvids-nætter. Hugo er kommet ind i en rigtig fin rytme om dagen med fire måltider, en enkelt amning og to lurer. Derudover bliver han ammet til nat og så 2-3 gange i løbet af natten. Jeg drømmer stadigvæk om mere end 3-4 timer i streg, men det kommer jo nok en dag. Jeg krydser bare fingre for, at den dag kommer, inden jeg skal starte på arbejde…

Og apropos arbejde, så har vi fået svar fra pladsanvisningen angående hvor Hugo skal passes, når barslen slutter lige om lidt. Til at starte med blev det et kæmpe øv. Beskeden var, at der ingen ledige dagplejepladser var før til næste år, så han havde fået plads i den vuggestue, der ligger allerlængst væk fra os. Vi havde ellers krydset fingre for, at han kunne starte samme sted som Mille eller hos en af de andre fantastiske dagplejere i den gruppe, men der var ingen pladser at få. Jeg skulle lige bruge et par dage på at synke beskeden og ligesom jeg havde fået bare en smule ro i sindet, ringede dagplejekontoret. En familie havde takket nej til deres plads, så den var vores, hvis vi ville have den. Øh, kæmpe JA TAK! Dermed skal Hugo gå hos Milles søde gæstedagplejer, så det kunne næsten ikke være bedre.

Læs også: Lillebror seks måneder

Lillebror otte måneder

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username