Varmrøget laksemousse

Opskrift på varmrøget laksemousse

Her finder du en nem opskrift på varmrøget laksemousse. Det er en grundopskrift og du skal kun bruge tre ingredienser, nemlig varmrøget laks, creme fraiche og citronsaft. Du kan dog variere din laksemousse ved fx at tilsætte lidt finhakkede kapers, dild og/eller rødløg.

Jeg spiser oftest varmrøget laksemousse på rugbrød eller i sandwiches, men den kan for eksempel også serveres som forret på små blinis eller i salatskåle som ørredsalaten her.

Læs også: Opskrift på lakserilette – en laksesalat med syltede agurker og kapers

Varmrøget laksemousse

Find den nemme opskrift på varmrøget laksemousse her:

Varmrøget laksemousse

1 person
Ingredienser
  • 100 gram varmrøget laks
  • 1 stor spsk. creme fraiche
  • 1/2 tsk. citronsaft
  • Salt og peber
  • Evt. finthakkede kapers, dild og/eller rødløg
Fremgangsmåde
  • Tag skindet af laksen og mod den med en gaffel.
  • Rør den moste laks sammen med creme fraich og citronsaft og smag den varmrøgede laksemousse til med salt og peber.
  • Du kan eventuelt også komme lidt finthakkede kapers, dild og/eller rødløg i din laksemousse.
Varmrøget laksemousse

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.