Nadia balloner

Påskeferie, dåb og fødselsdagsfejring

April måned er nu gået og selvom corona stadigvæk hærger, så har måneden været ganske fin og jeg har faktisk nået alle tingene på min ønskeliste.

Magnus havde fri hele påsken inklusiv de tre dage op til. Det var så tiltrængt og vi har virkelig nydt tiden sammen. Grundet corana havde vi ikke de store planer, men vejret var heldigvis med os. Vi var virkelig meget i haven, plantede gulerødder og blomster, byggede legetårn til Mille og nedlagde et bed eller to. Haven har ikke været så velholdt siden vi flyttede ind for to år siden. Mille var også på påskeæggejagt i haven og hun har sendt gækkebreve ud til sine bedsteforældre. Sidstnævnte gjorde, at en masse chokolade kom retur og det har vi alle nydt godt af. Vi holdt også en mini-påskefrokost bare os fire og det var herligt at få vores favoritter omend vi sad lidt færre rundt om bordet end vi normalt ville have gjort.

I midten af april blev Hugo døbt og fik sit navn. Det blev en lidt anderledes dag end først planlagt og du kan læse om at holde dåb i corona-tider her. En anden stor begivenhed, der blev fejret i april, var Milles og min fødselsdag. Weekenden forinden havde vi haft vores forældre forbi til brunch og på dagen kom min søster forbi til sushi, så vi er blevet godt fejret, selvom det ikke var muligt at holde den store familefødselsdag.

April måned blev også måneden hvor Mille startede i dagpleje igen efter seks uger herhjemme. Jeg havde været lidt nervøs for afleveringen de første dage, men de gik over al forventning. Mille har dårligt nok haft tid til at sige farvel. Jeg tror virkelig, at hun har savnet sin dagplejemor og bedstevennen. De første dage skulle jeg lige vænne mig til stilheden herhjemme, men nu stornyder jeg igen min barsel med Hugo.

Maj måned er nu godt i gang og mon ikke Danmark er åbnet endnu mere op inden måneden er omme? Det går heldigvis den rigtige vej og jeg glæder mig sådan til det hele bliver lidt mere normalt igen.

Læs også: Lillebror fire måneder

Nadia balloner

I maj måned vil jeg…

  • bage og spise en masse hveder.
  • tage en tur ned på havnen med min lille familie og få årets første vaffelis.
  • købe en pose nye danske kartofler og lave mig en kartoffelmad med bacon, mayonnaise og masser af purløg.
  • prøve den så moderne delonga iskaffe. Jeg må snart være den eneste i Instagram-land, der ikke har prøvet den.
  • lave bål i haven, bage snobrød og riste skumfiduser. Det er noget af det hyggeligste, jeg ved.
  • invitere lidt familie forbi til grillhygge i haven, hvis vejret bliver til det.
  • tage Hugo til sin 5 måneders vaccination og håbe på, at han tager den lige så flot som den ved tre måneder.
  • få tømt haven for affald. Corona har jo givet os masser af tid til at rydde op og rydde ud, hvilket har resulteret i en massiv bunke affald, der skal på genbrugen. Og bunken med haveaffald, der skal køres væk, er mindst lige så stor. Jeg spår, at det kommer til at tage en hel weekend og bliver allerede nu lidt træt ved tanken.
  • vænne mig til vores kommunes nye affaldsordning. Vi skal nu (endelig) sortere vores affald og det kræver altså lige lidt tilvænning.
Nadia balloner

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username