Lillebror tre måneder

Vaccine, fascinerende hænder og træning

I onsdags blev lillebror tre måneder og fik samme dag sin tre måneders vaccine. Den tog han i stiv arm og har heller ikke været mærket af den efterfølgende. Han er sgu en sej lille gut. Han har også fundet sine hænder og er meget fascineret af dem, hvilket simpelthen er noget af det sødeste. At pludre er han også begyndt på og han pludre både til os og til dyrene, der hænger på aktivitetstæppet. Og han smiler. Meget! Det er så hyggeligt. Vi har endnu det første rigtige grin til gode, men mon ikke det er lige på trapperne?

Jeg selv har tilmeldt mig noget mor/barn-træning og var afsted første gang i denne uge. Hold nu op, det var hårdt! Lillebror sov “selvfølgelig” igennem det hele, så jeg havde “desværre” ingen undskyldning for at holde lidt ekstra pauser. Jeg har virkelig været øm efterfølgende, men det var fedt og jeg glæder mig faktisk til, at vi skal afsted igen på den anden side af corona-nedlukket.

Læs også: Lillebror to måneder

Lillebror tre måneder

Lidt om det der corona-nedluk

Vi er ligesom alle andre selvfølgelig berørt af corona-nedlukket. Magnus arbejder fortsat, mens jeg jo er på barsel og dermed kan have Mille hjemme. Jeg vinkede onsdag aften farvel og på gensyn til barselsboblen, for boble bliver der vist ikke meget af de næste 14 dage. Mille har en alder nu, hvor der virkelig er fart på. Hun er udfordrende, sjov og kan en masse ting – hun vil bare gerne have en voksen med i legen hele tiden. Og legen skifter hvert 10. minut. Det er lidt hårdt, når man samtidig har en lille tre måneders baby, der også skal have opmærksom og ro til at sove.

To dage er nu gået og det er gået så fint. Magnus tager nok et par fridage i løbet af de næste uger og så har vi heldigvis nogen søde bedsteforældre, der har mulighed for at have Mille en dag eller to. Vi tager en dag af gangen og får det bedste ud af situationen. Der er jo en grund til, at tingene er som de er. Og hvem ved? Måske nedluksperioden bliver forlænget, så kommer påsken og pludselig er der gået en måned. Jeg krydser blot fingre for mindre regn og blæst, så vi kan få brændt noget af krudtet af ude i haven, før vi alle bliver småskøre.

Læs også: Lillebror én måned

Lillebror tre måneder

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username