Mille fastelavn mariehøne

Hej marts og hej forår!

Jeg synes, at februar, stik modsat januar, har sneglet sig afsted. Vi har ellers haft nok at se til både hverdage og weekender, så det undrer mig lidt, at måneden har føltes så lang. Måske er det fordi vejret har været så gråt, trist og vådt? I morgen siger kalenderen forår, og lad os håbe, at vejrguderne er indforstået med det. Jeg trænger i den grad til lidt sol og meget gerne mindre blæst også.

I forhold til mine ønsker for februar, er det egentlig gået meget fint. Vi har dog hverken nået i Eksperimentarium eller Tivoli, da jeg synes Milles rytme er lidt dum til sådanne ture. Hun sover gerne middagslur fra klokken 12.00 til cirka 15.00 og kan ikke sove, hvis der er for meget larm. Tivoli åbner først klokken 11.00, så en formiddagstur ville ikke kunne lade sig gøre. Måske vi kunne være derinde omkring klokken 16.00, men så er der kun en time eller halvanden til vi skal spise aftensmad. Og så har vejret jo heller ikke ligefrem indbudt til en Tivolitur.

Jeg både glæder mig til og frygter lidt den dag, Mille ikke længere skal sove lur. Jeg glæder mig til, at vi ikke er så afhængige af, at hun skal have ro til at sove, men frygter samtidig lidt ikke at have den pause midt på dagen. Og så har vi jo lillebror, som højst sandsynligt stadigvæk skal sove, så helt fri for lure er vi jo nok først om tre års tid. Hvad gør I andre med små børn?

Læs også: Mine fødselsberetninger – to fødsler, to oplevelser

Mille fastelavn mariehøne

Min søde lille mariehøne med hendes hjemmelavede fastelavnsris. Mille elsker mariehøner og hendes yndlingssang er “Mariehønen Evigglad”, så selvfølgelig skulle hun være en mariehøne til fastelavn.

I marts vil jeg…

  • Starte til mor-barn-træning. Jeg har nemlig tilmeldt mig en fire ugers baby bootcamp, så jeg forhåbentlig kan komme til at passe mit tøj igen. Det er som om, at min krop har sværere ved at finde tilbage af sig selv her anden gang, så nu prøver jeg at hjælpe den lidt på vej.
  • For alvor komme i gang med barnedåbsforberedelserne. Selvom vi prøver at holde det lidt simpelt, er der stadigvæk mange ting, der skal købes, fikses og forberedes.
  • Tage familien med på shoppetur. Jævnfør ovenstående punkter mangler vi jo både tøj til mig og ting til dåben.
  • Købe et legetårn/gyngestativ til haven og få Magnus til at samle det. Vi bor desværre ikke særlig tæt på en legeplads, så nu har jeg besluttet, at vi skal have vores egen. Jeg er sikker på, at Mille kommer til at elske det!
  • Prøve at komme lidt i haven, hvis vejret bliver til det. Jeg må indrømme, at jeg ikke er det store havemenneske, men jeg drømmer lidt om at blive det. Vores have trænger ihvertfald til en kærlig hånd, så den kan blive lidt pæn og forårsagtig at kigge på.
  • Få ryddet ud i køkkenet. Køkkenskabene bugner af ting og sager, som vi aldrig bruger, så nu skal der sorteres og ryddes ud.
  • Prøve at forstå, at lillebror allerede fylder tre måneder. Og at Mille snart fylder 2 år!
  • Finde ud af, hvad Mille skal ønske sig i 2-års fødselsdagsgave. Hun mangler jo ikke noget og legetøj har hun rigeligt af. Har I nogle gode idéer?
Mille fastelavn mariehøne

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username