Februar

Januar er bare fløjet afsted

I dag tager vi hul på den sidste vintermåned, og januar, der ofte kan føles uendelig lang, er for mit vedkommende fløjet afsted. Jeg føler kun lige, at det har været jul.

Selvom kalenderen stadigvæk siger vinter, er der nu ikke så meget vinter over vejret. Min have er allerede fyldt med erantis og vintergækker og selv mine krokus er så små på vej op. Det er så fint og en kende bekymrende. Det grå vejr og regnen vil jeg heller end gerne bytte til enten solskin eller et fint snedækket landsskab. Mon vi overhovedet får sne denne vinter?

Mine ønsker for januar er ikke alle gået i opfyldelse, men januar har nu alligevel været en rigtig dejlig måned. Jeg har for eksempel endnu ikke mødt min nye mødregruppe, men på onsdag har vi vores første aftale. Det bliver så spændende! Jeg har heller ikke fået bagt fastelavnsboller, selvom jeg nu gjorde et forsøg. Lillebror havde andre planer den dag, og jeg har ikke haft mod på at kaste mig ud i projektet igen. Måske jeg blot skal “nøjes” med købeversioner i år? Turen til Experimentarium har vi også stadigvæk til gode, da januar som sagt er fløjet afsted og vores weekender har været fyldt op med en masse andre rare ting. Måske vi når det i februar?

Læs også: Om at blive mor for anden gang

Februar
Erantis og vintergækker fra haven – og Milles kastanjedyr i baggrunden. Jeg elsker, at mit hjem så småt begynder at blive fyldt med Milles hjemmelavede ting og tegninger!

I februar vil jeg…

  • fortsætte de gode vaner fra januar med mindre sukker og mere grønt, gåture med barnevognen og ugentlige madplaner.
  • prøve at komme den der tur i Experimentarium.
  • have mindre skærmtid om aftenen. Målet er ingen ligegyldigt scrolleri fra når Mille kommer hjem fra dagpleje til hun går i seng. Jeg har så få timer med Mille i hverdagene, at jeg føler hun skal have så meget opmærksomhed, som lillebror gør det muligt. Og det betyder altså, at jeg skal pakke min telefon langt væk.
  • måske en tur i Tivoli. De har jo åbnet op for vinter og jeg har en drøm om at køre en tur i veteranbilerne med Mille.
  • spise (købte) fastelavnsboller, nu hvor jeg har indset, at jeg ikke selv får bagt i år.
  • nyde at skulle klæde Mille ud til fastelavn. Det er første gang hun skal prøve det og jeg glæder mig til at se hendes reaktion. Svigermor skal sy kostumet og jeg er sikker på, at hun bliver så fin.
  • få sendt de sidste dåbsinvitationer ud. Jeg føler lige, at vi har holdt dåb for Mille, men nu er det altså snart tid igen. Jeg har fået booket kirke, lokale og mad, så når invitationerne er sendt ud, kan jeg få lidt ro på igen. Det er trods alt først til april, så der er god tid til at få de sidste småting på plads.
  • finde en ny serie at kaste mig over. Hvis du også mangler en god serie, så kan jeg klart anbefale “Atypical”, “You” og “Sex Education” på Netflix.
Februar

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.