Lillebror

En update på lillebror

I dag fylder lillebror én måned og dermed er det tid til den første månedlige update. Jeg udgav også månedlige updates om Mille det første år og det er indlæg, der for mig er super hyggelige at læse og se tilbage på. Der sker simpelthen så meget i det første år af et lille menneskes liv, og det er guld værd at have det hele på skrift.

Men status er, at det faktisk går rigtig godt. Lillebror er mild som dagen af lang og vi har stort set ikke hørt ham græde endnu. Han spiser godt, tager på som han skal og sover fint om dagen. Nattesøvnen er en helt anden sag, men det er vist meget normalt i den alder. Indtil videre er overgangen fra tre til fire gået helt og aldeles smertefrit.

Læs også: Hej lillebror

Lillebror

Klar parat til barsel og alenetid

Det hårdeste indtil videre har været, at det er begrænset hvor meget alenetid vi har haft siden han kom til verden. Faktisk har vi kun haft tre dage bare ham og jeg. Juleferie og sygdom har gjort, at Mille har været rigtig meget hjemme med os og det har selvfølgelig været lige som det skulle være. Det er bare gået rigtig meget ud over lillebror, der har måtte ligge en del for sig selv fremfor på sine forældre. Den dårlige samvittighed har naget, men det er en balancegang og vi har gjort det så godt vi kunne.

I torsdags startede Mille så op i dagplejen igen og min barsel med lillebror startede sådan for alvor. Det har været rart med to dage med masser af tid til at putte med lillebror og jeg glæder mig til mange flere af dem.

Og nej, lillebror har endnu ikke noget navn. Vi har haft et par stykker oppe at vende, men vi kan simpelthen ikke tage en beslutning. Heldigvis er der et par måneder til han skal døbes, så vi har stadigvæk god tid til at finde det perfekte navn til ham.

Læs også: Mille én måned

Lillebror

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username