Aftensmad med kylling

Opskrifter på nem aftensmad med kylling

“Hvad skal vi have at spise?”, er et spørgsmål, der er flittigt brugt i de fleste hjem. Herhjemme er det enten min kæreste, der spørger mig, når han er sulten eller mig, der spørger ham, når jeg er tom for idéer. Og svaret er oftest “jeg ved det ikke”.

Vi har alle vores go to retter. Retter, vi altid laver, når idébanken er tom. Det kan hurtigt blive ensformigt og jeg selv er efterhånden gået lidt død i pasta med kødsovs og tortillas med kylling og grønt.

I dette indlæg har jeg samlet 12 skønne opskrifter på aftensmad med kylling. Alle opskrifterne er nemme og hurtige at lave og er altså perfekte på travle hverdagsaftener. Og så er de yderst børnevenlige. Herhjemme bliver de alle ihvertfald spist med stor tilfredshed af den mindste i husstanden. Måske du kan bruge indlægget som inspiration, når du næste gang står og stirrer ideforladt ned i kølemontren i supermarkedet.

Læs også: Brownie med karamel og havsalt

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username