Mille og lillebror

SÅ kom han. Endelig! Otte dage over tid, i onsdags, den 11. december.

Jeg havde på ingen måde regnet med at gå over tid. Mille kom til verden to dage før termin, og ingen (inklusive min jordemoder) havde regnet med, at jeg her anden gang skulle gå over tid. Men altså, intet ved fødsler kan planlægges og det er jo noget af det fantastiske ved det. Men onsdag blev det altså og det var helt perfekt.

Læs også: Hej Mille

Lillebror

Lillebror kom til verden klokken 17.22 efter en lynhurtig, ukompliceret og helt perfekt fødsel. Med en længde på 55 cm og en kampvægt på 3860 gram var og er han lige præcis som han skal være. Tænk, at jeg nu er mor til to!

Lillebror er i skrivende stund navnløs, da jeg med det samme kunne mærke, at det navn vi havde valgt til ham, overhovedet ikke var det rigtige. Nu er vi så helt på bar bund, så har du et godt forslag til det perfekte navn, så send det endelig min vej.

Den næste tid kommer til at gå med at lære hinanden og vores nye roller at kende. Det føles indtil nu langt mindre overvældende at gå fra tre til fire, end det gjorde at gå fra to til tre. Den største omvæltning må være for vores lille store pige, der nu er storesøster. Mille har taget super godt imod sin lillebror og indtil videre har der ingen misundelse været at spore. Hun er så omsorgsfuld og forstående, at det halve kunne være nok. Jeg er så stolt af hende! Jeg håber virkelig, at det fortsætter, når nu det for alvor går op for hende, at lillebror altså er kommet for at blive.

Mille, mor og lillebror

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username