Mille og lillebror

Glædelig jul

Så blev det endelig dagen før dagen. Lillejuleaftensdag. Er I klar? Jeg glæder mig som altid helt vildt, og i år glæder jeg mig allermest til at se Milles reaktion på det hele. Sidste år var Mille kun omkring otte måneder og hun forstod så godt som ingenting. I år ved hun præcis hvad gaver er, hun synes, at juletræer er flotte og hvis man spørger hende hvad julemanden siger, kommer svaret prompte: “ho ho ho”. Jeg er sikker på, at juleaften bliver en fest for hende.

Det er også vores første jul som en familie på fire og det i sig selv er jo også noget helt specielt. Lillebror er dog så lille og ny, at han med stor sandsynlighed blot vil sove fra det hele – eller det satser vi ihvertfald stærkt på, at han gør. Og så kommer jeg jo nok også til at være en del fraværende fra selskaberne, når lillebror skal ammes, skiftes og vugges. Ikke destomindre glæder jeg mig til et par dage fyldt med god mad, hygge og dejligt selskab og jeg håber, at I også får nogen skønne juledage. Rigtig glædelig jul!

Læs også: De 10 mest læste opskrifter i 2019

Mille, mor og lillebror
Mille
Mille og lillebror
Mor og lillebror

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username