De 10 mest læste opskrifter i 2019

De 10 mest læste opskrifter i 2019

2019 lakker mod enden og det er ved at være tid til at gøre status over året, der næsten gået. De sidste par år har jeg lavet to statusindlæg – et med årets mest læste opskrifter og et lidt mere personligt indlæg om hvad der er sket i mit liv det forgangne år. Det er indlæg, der for mig er sjove at se tilbage på og jeg tænker derfor, at gøre det samme i år. Som overskriften antyder, omhandler dette indlæg de 10 mest læste opskrifter i 2019. Jeg satser på, at det personlige tilbageblik udkommer i næste uge.

Læs også: De 10 mest læste opskrifter i 2018 og de 10 mest læste opskrifter i 2017

Det er ellers ikke ret meget, jeg har fået blogget i 2019. Når jeg tæller sammen, er det blot blevet til 42 indlæg hvoraf 17 af dem har været opskrifter. Alligevel er bloggens læsertal steget 60 % i forhold til 2018 og det er jeg sgu lidt stolt af. Kæmpe tak for, at I læser med – det gør det hele meget sjovere.

Læs også: Et tilbageblik på 2018, Et tilbageblik på 2017 og Et tilbageblik på 2016

Nedenfor har jeg listet de 10 opskrifter, som I oftest har klikket jer ind på i løbet af hele 2019. Nogle af dem er gengangere fra de forrige år og nogle af dem er nye. Fx har opskriften på kylling i peanut butter sauce ligget på top 10 i både 2018 og 2017 og er også at finde på listen for 2019. Verdens nemmeste (og bedste) chokoladekage hittede i 2017, forsvandt fra listen i 2018 og har så gjort come back her i 2019. Og så har min grundopskrift på greenies også virkelig hittet her i 2019.

Husk, at jeg elsker, når I lader mig vide, at I bruger mine opskrifter. Smid endelig en kommentar her på bloggen eller at tag mig på et billede på Instagram. Så bliver jeg glad!

Og nu til listen:

Bananpandekager med havregryn
1. Bananpandekager med havregryn
Kylling med pesto, tomat og mozzarella
2. Kylling med pesto, tomat og mozzarella
Tærte med hakket oksekød og feta
3. Tærte med hakket oksekød og feta
Kylling i peanut butter sauce
4. Kylling i peanut butter sauce
Greenie
5. Greenie grundopskrift – sådan laver du den den perfekte grønne smoothie
Brownie med karamel og havsalt
6. Brownie med karamel og havsalt
Marineret kylling på spyd
7. Marineret kylling på spyd
Gulerodssalat med persille og granatæble
8. Gulerodssalat med persille og granatæble
Chokoladekage
9. Nem chokoladekage
Havregrynsboller
10. Havregrynsboller

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username