Juledekoration

Årets juledekoration

I morgen er det både den 1. december og den første søndag i advent og årets juledekoration står selvfølgelig klar på bordet. Er jeg den eneste, der finder det super tilfredsstillende, når alle fire adventssøndage ligger i december?

Normalt laver jeg egentlig både en juledekoration med et kalenderlys samt en adventskrans (I kan se sidste års dekorationer her), men i år har jeg ikke lavet nogen af delene. I stedet har jeg lavet en juledekoration med et kæmpe bloklys uden tal og købt et lille fint adventslys i glas.

Læs også: Æbleskiver – den bedste opskrift

Juledekoration

Hvorfor fravælge kalenderlys og adventskrans?

Grunden til, at jeg i år har fravalgt kalenderlyset er, at jeg de sidste år har været lidt træt af det med datoen. Det, at jeg ikke kan have det tændt for hyggens skyld om aftenen, hvis jeg allerede har nået at brænde dagens tal under aftensmaden, er bare virkelig irriterende. Det samme er det, når jeg føler mig “tvunget” til at tænde det, hvis jeg er bagud. Måske jeg blot er lidt for perfektionistisk til et kalenderlys?

Adventsdekorationen har jeg også været lidt træt af de sidste par år. Hvorfor have en dekoration stående en hel måned, som kun skal tændes fire gange, inden den skal smides ud? Derfor har jeg i år købt et adventslys i glas, som jeg kan have stående i skabet og blot finde frem og tænde de fire søndage. Jeg synes selv, at det er ret smart.

Læs også: Julekringle med appelsinremonce – flettet kringle med remonce

Hvad er jeres forhold til juledekorationer? Laver I dem selv eller køber I? Og har I både kalenderlys og adventskrans?

Juledekoration

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username