Jeg synes, at september er fløjet afsted. Om to uger går jeg på barsel og inden længe er vi en familie på fire. Det er så vildt at tænke på.

Er vi klar? Sådan da. Jeg er mere mentalt klar denne gang end jeg var sidst. Mere forberedt. Måske fordi jeg ved hvad der venter os. Eller det bilder jeg mig ihvertfald ind. Fysisk er vi også tæt på at være klar. Vi mangler lige at få vores udlånte bed side crib tilbage og gøre de sidste indkøb, men i det store og hele er vi klar. De fleste ting kan vi jo genbruge fra da Mille var baby.

Hvad jeg udover de sidste babyforberedelser ellers drømmer om at bruge tiden på i oktober måned, har jeg listet nedenfor.

I oktober vil jeg:

 • Trylle det flotte hokkaido græskar på billederne fra svigermors have om til græskarlækkerier. Jeg har ikke helt besluttet mig for om det skal være til suppe, kage, fritter eller noget helt fjerde.
 • En tiltrængt tur til frisøren. Jeg er ikke blevet klippet siden starten af året, så nu skal det altså være inden baby og ammehår igen bliver en realitet.
 • Bingewatche “Workin’ Moms” på Netflix. Jeg har hørt så meget godt om den og gemt den til min barsel.
 • Spise hjemmebagte boller med ost i massevis. Og nyde, at jeg har tiden til at bage.
 • Skære et Halloween-græskar.
 • Begynde at fylde fryseren med diverse hjemmebag og nemme retter. Jeg tænker ihvertfald et par lasagner og en ordenlig portion chili con carne. Det kunne også være rart med et par kanelsnurrer og andre lækkerier. Lad os se hvor meget det kan blive til.
 • Ud og spise med gamle studievenner. Det er så hyggeligt, at vi stadigvæk er en lille gruppe, der ses af og til.
 • En tur i ZOO for tredje og nok sidste gang i år.
 • Til fødselsforberedelse. Sidst fik jeg ingen anden forberedelse end en aften i et auditorium, men denne gang skal jeg føde i privat regi og der er tilbuddet et helt andet – og jeg tager sgu det hele med!
 • Måske en tur til Halloween i Tivoli.
 • Nyde at jeg lidt endnu kan give Mille alt min opmærksomhed og hygge lidt ekstra med hende, når nu jeg går på barsel.

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username