Skagen Fiskerestaurant

Det er søndag aften og i morgen er vores sommerferie slut. Jeg kan se tilbage på tre skønne uger i Danmark med min lille familie.

Vi startede med en lille uge i Svendborg. Mine svigerforældre har båd og var sejlet til Sydfyn, så vi brugte ugen skiftevis på havne, på vandet og på land. Jeg er ikke super sø-stærk, så vi have lejet et hotel i Svendborg og brugte så dagene sammen med mine svigerforældre. Det var super hyggeligt og i det roligste ferietempo. Ingen skulle nå noget og det var befriende og dejligt at komme helt ned i gear.

Læs også: En uge på Gran Canaria – om at rejse med en baby

Svendbord Havn
Det Sydfynske Øhav
Det Sydfynske Øhav
Det Sydfynske Øhav

Feriens anden uge brugte vi hjemme. Vi fortsatte det rolige tempo og havde ingen planer. Vi endte med en tur i Tivoli, gåture og hygge i haven i det dejlige sommervejr.

Tivoli
Tivoli
Tivoli
Sandkasse

Den sidste uge brugte vi i Skagen. Vi havde lejet en lille lejlighed i centrum tæt på havnen, hvilket både var en fordel og en ulempe. Fordelen var at vi kunne gå til alt og ikke behøvede at pakke bilen hver gang vi skulle handle, spise eller på legepladsen. Ulempen var, at der var utrolig meget støj og det hjalp ikke, at der i stueetagen lå en bar, der spillede live musik om aftenen.

Vejret var ret svingende og da vejrudsigten lovede regn og blæst de sidste dage, valgte vi at tage hjem et par dage før tid. Det passede også rigtig fint, at vi lige havde lidt ekstra dage til at lande herhjemme inden hverdagen starter.

Dagene i Skagen brugte vi på at besøge Nordsøen Oceanarium, tage en tur til Grenen, besøge Farm Fun. Derudover var der massere af tid til at besøge legepladser, gå ture i byen og spise is.

I morgen starter hverdagen som sagt igen og om kun 11 uger går jeg på barsel!

Læs også: Bornholm, Bornholm, Bornholm

Nordsøen Oceanarium
Nordsøen Oceanarium
Grenen
Grenen
Farm Fun
 • Det er srme blevet efterr Jeg overvejer kraftigt at skifte
 • Sprde bnnefritter Vi skulle have haft en lkker pastaret med
 • Sidste uge stod i sygdommens tegn Frst Mille s Magnus
 • I morgen er det fredag og s er der kun
 • Fredagsburger Helt simpel og helt perfekt  burger
 • Biksemad Nr lillefisen bliver ringet syg hjem fra dagplejen
 • B A R S E L ! I dag havde
 • Frste barselsdag har vret well spend Jeg havde en rolig