Hej! Så gik der sørmer næsten fire måneder uden et eneste pip fra mig herinde. Sidst det skete var jeg gravid med Mille og havde fire virkelig trælse måneder med kvalme, opkast og træthed. Denne gang er grunden lidt den samme. Vi venter nemlig en lillebror til december! Vi glæder os helt vildt, selvom det er også er virkelig skræmmende, at vi snart har to små børn.

At være gravid anden gang er meget anderledes end første gang. Det at have en lille størrelse, der skal have opmærksomhed uanset hvor dårligt man har det, er mega hårdt. Og så er tiden bare en anden. Første gang syntes jeg, at de ni måneder sneglede sig afsted – denne gang har jeg total stress over allerede at være over halvvejs. Det er nok alt sammen præcis som det skal være.

Om fire måneder bliver vi fire – det er for vildt!

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med