Svensk pølseret med pasta

En variation af klassikeren svensk pølseret

Vi er ikke de store kartoffelspisere herhjemme. Og slet ikke, når det kommer til kogte kartofler. Vi elsker derimod pasta, så derfor var det ret oplagt, at skifte kartoflerne i en omgang svensk pølseret ud med pasta.

Resultatet smagte fantastisk og især Mille var kæmpe fan. Hun spiste nærmest mere end jeg gjorde, så man kan roligt sige, at retten er yderst børnevenlig.

“Desværre” indeholder svensk pølseret ikke så mange grøntsager, som man kunne ønske. Og slet ikke, når man skifter kartoflerne ud med pasta. Du kan overveje at tilsætte lidt peberfrugt i strimler og lidt reven gulerod, eller at servere lidt gnavegrønt ved siden af.

Læs også: Kylling i peanut butter sauce

Svensk pølseret med pasta

Find den nemme opskrift på svenske pølseret med pasta her:

Svensk pølseret med pasta

Ingredienser
  • 250 gram pasta
  • 300 gram pølser
  • 1 løg
  • 15 gram smør
  • 1 spsk. paprika
  • 1 dåse tomatpure
  • 2,5 dl fløde kan erstattes helt eller delvist af mælk, hvis det er at foretrække
  • Evt. lidt ekstra fløde, mælk eller vand hvis saucen bliver for tyk
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  • Hak løget fint og skær pølserne i skiver.
  • Smelt smøren i en gryde og steg løg og pølseskiver deri til løgene er klare.
  • Tilsæt paprika og tomatpure.
  • Tilsæt fløde.
  • Kog retten op og lad den simre i cirka 10 minutter.
  • Tilsæt pastaen, varm retten igennem og server.
Svensk pølseret med pasta

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username