Svensk pølseret med pasta

En variation af klassikeren svensk pølseret

Vi er ikke de store kartoffelspisere herhjemme. Og slet ikke, når det kommer til kogte kartofler. Vi elsker derimod pasta, så derfor var det ret oplagt, at skifte kartoflerne i en omgang svensk pølseret ud med pasta.

Resultatet smagte fantastisk og især Mille var kæmpe fan. Hun spiste nærmest mere end jeg gjorde, så man kan roligt sige, at retten er yderst børnevenlig.

“Desværre” indeholder svensk pølseret ikke så mange grøntsager, som jeg ville ønske. Og slet ikke, når man skifter kartoflerne ud med pasta. Jeg overvejede at tilsætte lidt peberfrugt i strimler og lidt reven gulerod, men valgte i stedet at servere lidt gnavegrønt ved siden af. Den beslutning blev jeg rigtig glad for. Det fungerede super fint med de knasende grøntsager til den ellers bløde ret.

Læs også: Kylling i peanut butter sauce

Svensk pølseret med pasta

Find den nemme opskrift på svenske pølseret med pasta her:

Svensk pølseret med pasta

2 personer
Ingredienser
  • 250 gram pasta
  • 350 gram pølser
  • 1 løg
  • 15 gram smør
  • 1 spsk. paprika
  • 1 dåse tomatpure
  • 2,5 dl mælk
  • 2,5 dl fløde
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  • Hak løget fint og skær pølserne i skiver.
  • Smelt smøren i en gryde og steg løg og pølseskiver deri til løgene er klare.
  • Tilsæt paprika og tomatpure.
  • Tilsæt mælk og fløde.
  • Kog retten op og lad den simre i cirka 10 minutter.
  • Tilsæt pastaen, varm retten igennem og server.
  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med