Mille er blevet 11 måneder, hvilket betyder, at hun i denne måned fylder 1 år. Det er kæmpe stort! Tænk, at jeg snart har været nogens mor i et helt år. Det har været den vildeste, emotionelle rutchebanetur, men det har været alle tårerne værd, for smilene og glæderne har heldigvis været flest.

Mille startede i dagpleje i sidste uge. Indkøringen har været helt stille og rolig og er gået over alt forventning. Første og anden dag var vi der et par timer sammen, tredje dag gik jeg et par timer og fjerde og femte dag blev hun til frokost. Små steps, men fra denne uge bliver det alvor. Jeg skal nemlig tilbage på arbejde og hverdagens hamsterhjul begynder for alvor snart at rulle.

Læs også: Mille ni og ti måneder

Mille har lært at klappe og så er hun begyndt at kunne stå selv. Ikke i lang tid, men nok til, at man kan se, at hun virkelig koncentrerer sig om at holde balancen. Det er ret sødt. Hun elsker at lege titte-bøh, hvor man fx gemmer sig bag en væg, kigger frem i døråbningen og siger bøh. Og gerne rigtig mange gange i træk. Og så elsker hun at blive fanget. Hvis man tramper lidt, rækker hænderne frem og går hen i mod hende, så stikker hun i et kæmpe grinende hvin og kravler væk alt hvad hun kan. Det er seriøst noget af det bedste og det kan redde selv den dårligste dag.

Mille har også været syg for første gang. Sådan rigtig syg. Hun har før været lidt forkølet men denne gang fik vi hele pakken. Opkast, dårlig mave, ingen appetit, træthed og nætter uden ret meget søvn. Stakkels Mille. Men hun tog det pænt. Og mon ikke der kommer flere sygedage nu hvor hun er startet i dagpleje?

Hun er heldigvis tilbage til sit gode, glade jeg og jeg glæder mig til, at vi skal holde påskeferie sammen alle tre.

Læs også: Mille otte måneder

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username