Mille er blevet ti måneder. Hun kravler rundt i et hurtigt tempo, hun rejser sig op af alting og går rundt med sin gåvogn. Hun har fået sine første seks tænder og kan nu spise stort set alt. Og så har hun lært at vinke. Mest til sig selv i spejlet, men af og til også til sine forældre og bedsteforældre.

Mille er ikke længere en baby, men en lille pige med temperament. Hun kan blive helt hysterisk over ikke at måtte lege med fjernbetjeningen, at få børstet tænder eller at blive tørret om munden. Til gengæld griner hun den dejligste babylatter, når hun bliver kildet eller taget til fange og hun smelter alles hjerter, når hun stikker dem et smil.

Læs også: Mille otte måneder

Jeg er startet på arbejde og Magnus har overtaget barslen. Det har været overraskende nemt for mig at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Jeg tænker, at det har noget at gøre med, at jeg med ro i maven er taget på arbejde vel vidende, at Mille har det som blommen i et æg hjemme hos sin far. Jeg forudser, at mavefornemmelsen bliver lidt en anden, når Mille om en lille måned starter i dagpleje.

Vi har mødt Milles kommende dagplejemor, og hun virker super flink og rar. Jeg er sikker på, at Mille vil få det rigtig godt hos hende selvom det er meget mærkeligt, at Mille snart skal tilbringe størstedelen af sine vågne timer med andre end sine forældre.

Min lille baby er blevet stor og hver dag kan jeg blive overrasket over hvor stor hun er blevet. Det er fx i situationer som i går da jeg skulle putte hende. Da jeg sad der og sang “Puff”, gik det op for mig, hvor meget hun efterhånden fylder i den seng, som hun engang kunne blive helt væk i. Eller når hun stille sig op af spisebordet og næsten kan se op over bordpladen. Eller når jeg ser hende sammen med hendes nye kusine, der er ni måneder yngre. Jeg elsker, at hun er blevet større og har fået mere personlighed, men det er også lidt sørgmodigt. Jeg begynder så småt at forstå, hvorfor de fleste får mere end et barn…

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.