Madplan uge 12

Madplan uge 12

Så har jeg en madplan for næste uge klar til dig. Den er spækket med lækkerier som en skøn tomatsuppe, en mættende salat med perlebyg, lækre kyllingespyd, en nem one pot pasta og vegetariske burgere. Ugens søde indslag er et par små mazarintærter, der er meget nemme at lave og de gange jeg har serveret dem for gæster, er de kun blevet omtalt med rosende ord.

Madplan uge 12

Mandag: Selvom kalenderes siger forår, har det rusket og regnet en del på det sidste. Lad os se det som et tegn på, at suppesæsonen ikke helt er ovre endnu. Jeg foreslår, at du kommer en skøn tomatsuppe på menuen denne mandag.

Tirsdag: Lav en mættende salat med perlebyg og sojaristede mandler og server den med en omgang marineret kylling på spyd. Husk blot, at kyllingen helst skal marinere i køleskabet natten over.

Onsdag: Restedag!

Torsdag: One pot pasta er meget populært for tiden. Har du prøvet det? Denne med spinat, champignon og mascarpone smager himmelsk.

Fredag: Hvad ned en omgang fredagsburgere til at sparke weekenden i gang? Du kan måske prøve disse vegetariske burgerbøffer af bønner og søde kartofler. De smager virkelig godt og jeg lover, at du ikke kommer til at savne en traditionel bøf i din burger. Er overskuddet til det, kan du evt. bage disse burgerboller, men det er altså også helt okay at købe en pakke boller i supermarkedet.

Lørdag: Om lørdagen har man oftest lidt mere tid til madlavningen. Prøv fx at give dig i kast med en svinefilet med bacon og en spidskålssalat med gulerod og abrikos.

Søndag: Restedag

Ugens søde: Små mazarintærter med hindbær og chokolade ganache er vildt nemme at lave og så smager de bare helt fantastisk. Prøv dem denne weekend.