Madplan uge 11

Madplan uge 11

Mille har sovet igennem to nætter i streg nu. Jeg tør næsten ikke nævne det i frygt for at det vender, men må alligevel ud med det. Det er fantastisk! Efter et par måneder med rædselsfuld nattesøvn, er det som at være i himlen, når man vågner efter otte timers uafbrudt søvn. Overskuddet er et helt andet og noget af overskuddet har jeg brug til at sammensætte en skøn madplan for næste uge til dig.

Hvis du vælger at følge nedenstående madplan i næste uge, så garanterer jeg, at du får en fantastisk velsmagende uge. Planen er fyldt med flere af mine favoritter som fx en skøn pastaret med laks, en omgang eksotiske tortillas, en mættende salat og friske forårsruller.

Madplan uge 11

Mandag: En super nem ret at starte ugen med er disse smagfulde kødboller på farverig kålsalat.

Tirsdag: En mættende salat som denne med sød kartoffel, granatæble og quinoa kan snildt spises som et måltid i sig selv. Ønsker du at servere kød til, passer salaten skønt til et par stegte kyllingebryster.

Onsdag: Rester!

Torsdag: Jeg anbefaler, at du prøver denne pastaret med spinat og varmrøget laks denne torsdag. Den er super nem at lave og smager skønt.

Fredag: Tag hul på weekenden med en omgang tortillas med krydret oksekød og mangosalsa.

Lørdag: Nipsemad er perfekt til en hyggelig lørdag aften. Prøv friske vietnamesiske forårsruller, som laves ved bordet og fyldes med diverse grøntsager og en skøn peanut butter dip.

Søndag: Rester!

Ugens søde: En kage, man aldrig går galt i byen med, er snaskede kanelsnurrer. Alle elsker kanelsnurrer og derfor synes jeg, at du skal bage en kæmpe portion denne uge.

  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele
  • Er jeg den eneste der synes at ggekage er strkt