Madplan uge 10

Madplan uge 10 – en anelse forsinket

Næste uges madplan kommer lige med en dags forsinkelse denne weekend, da forstadslivet simpelthen tog overhånd i går. Der skulle køres flere trailerfulde affald afsted på genbrugspladsen, der skulle vaskes tøj, ryddes op og Mille nægtede at sove formiddagslur. Om eftermiddagen besøgte vi mine forældre og bum, så var den lørdag ligesom gået.

Men altså, bedre sent end aldrig får du her en dejlig madplan for næste uge. Som altid er den fyldt med nemme hverdagsretter, lidt ekstra luksus til weekenden og et forslag til noget sødt, hvis trangen melder sig. Brug madplanen som den er, eller brug den som inspiration til din egen.

Ovnbagt ørred med persille og sesam og bagt knoldselleri

Madplan uge 10

Mandag: Du kender koteletter i fad, men kender du hakkebøffer i fad? Det er en skøn og hurtig hverdagsret og jeg foreslår, at du sætter den på menuen denne mandag.

Tirsdag: Coconut chicken med grov salsa er en skøn indisk inspireret ret, som jeg tænker, at du selvfølgelig skal have på menuen denne tirsdag.

Onsdag: Restedag!

Torsdag: Torsdag i denne uge skal være fiskedag, ikke? Prøv fx en nem omgang ovnbagt ørred med persille og sesam og bagt knoldselleri. Og kan du ikke få fingerene i et par ørredfileter, så kan laks sagtens bruges i stedet.

Fredag: Disse kyllingefrikadeller med revet squash tilberedes i ovn, så du kan snitte tilbehøret imens de er i ovnen. Det er både smart og tidsbesparende. Du kan fx servere denne skønne hvidkålssalat med æble, persille og nødder til.

Lørdag: Burger-lørdag! Bag bollerne selv, gør lidt ekstra ud af bøfferne og server en masse fyld til. Skal det være ekstra lækkert, så prøv at lave disse ovnbagte kartoffelbåde med ost til.

Søndag: Restedag!

Ugens søde: Tirsdag i denne uge er det den store pandekagedag, så ugens søde indslag skal selvfølgelig være en omgang amerikanske pandekager.

Amerikanske pandekager