Madplan

I næste uge er der mange, der har vinterferie. Har du? Eller venter du til uge 8? Vi holder ikke vinterferie herhjemme, da vi jo lige har været en uge på Gran Canaria. I stedet fortsætter vi hverdagen med arbejde til mig og barsel til Magnus og det er faktisk heller ikke så ringe.

Som (næsten) altid har jeg lavet en madplan og alle varerne bliver leveret med nemlig.com i morgen. Det er nemt, vi kan handle fra sofaen og vi slipper for at stå i kø i supermarkedet. Jeg er kæmpe fan af at købe min dagligvarer online!

Herunder deler jeg en madplan for næste uge, som du kan bruge til inspiration til din egen madplan.

Husk at læse: Sådan bruges mine madplaner

Chili Con Carn

Madplan uge 7

Mandag: Lav en skøn bulgursalat med grønkål og granatæble og spis den med en omgang hverdagskylling med soltørrede tomater og timian.

Tirsdag: Lav en hurtigt hummus og kom den i et par madpandekager sammen med en masse grønt. Du kan evt. gøre som her eller måske tilføje lidt rester af kyllingen fra mandag.

Onsdag: Restedag!

Torsdag: Hvis der skal fisk på menuen i denne uge, så vil jeg forslå denne bagte laks med hvidløg og persille. Som tilbehør kan du fx lave denne blomkålscouscous med citrondressing og måske lidt ovnbagte kartofler.

Fredag: Græskarsæsonen er så småt ved at ende og derfor synes jeg, at du skal nyde en skøn hokkaidosuppe denne fredag. Køb et godt flute til eller bag det selv.

Lørdag: Brug lørdagen på at bikse en skøn chili con carne sammen. Retten bliver bedst, hvis den får lov til at stå og simre og husk, at en chili con carne altså ikke behøver at være mega stærk. Min opskrift er meget børnevenlig, men stadigvæk fuld af smag!

Søndag: Restedag

Ugens søde: Hvad med at tage ungerne med i køkkenet og bage en portion lækre chokoladeboller? Jeg er sikker på, at de vil falde i god jord hos både store og små!

Chokoladeboller
  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med