En nem madplan til næste uge

Sikke en travl uge vi har haft herhjemme. Den har faktisk været lidt for travl, med planer hver eneste dag efter arbejde. Lørdag var der heller ikke meget tid til afslapning, da vi var til min fars fødselsdag det meste af dagen. Det var super hyggeligt, men det er tiltrængt, at vi ingenting skal i dag. En hel søndag uden planer og med tid til at lade op inden en ny uge rammer i morgen. For vores vedkommende er næste uge heldigvis en rolig en af slagsen, men en madplan er nu alligevel god at have lavet.

Herunder finder du et fint eksempel på en madplan til næste uge. Brug den som den er, eller nup de retter, som du allerhelst vil have og sammensæt din helt egen madplan.

Husk at læse:Sådan bruges mine madplaner

Madplan uge 4

Mandag: Lad os starte ugen med en nem og lækker omgang krydrede oksefrikadeller i tomatsauce. Kog lidt pasta til og du har aftensmad på ingen tid.

Tirsdag: Der skal selvfølgelig også en kødfri ret på ugens madplan. Disse vegetariske frikadeller med sød kartoffel er super nemme at lave, men skal det gå rigtig stærkt, vil jeg anbefale, at man bager den søde kartoffel dagen før. Server de vegetariske frikadeller med en skøn salat til, som fx denne hvidkålssalat med granatæble og ristede hasselnødder.

Onsdag: Lad os drømme os lidt sydpå denne onsdag med en omgang græsk salat med græske kyllingefrikadeller.

Torsdag: Restedag!

Fredag: Hotdogs! Ægte fredagsmad, ikke? Køb de hvideste pølsebrød og de lækreste pølser og server med snask (ketchup, sennep, remuloade m.m.), agurkesalat, ristede løg og syltede rødløg. Du kan også køre den lidt sundere stil og skifte pølsebrødene ud med disse lækre grøntsagsfladbrød.

Lørdag: Lad os fejre weekenden med en pizza. Jeg forelår denne blomkålspizza med parmaskinke og pesto, men er en blomkålsbund lidt for helse til dig, så kan den jo altid byttes ud med denne helt fantastiske pizzabund.

Søndag: Restedag!

Ugens søde: Disse banansmåkager er en perfekt og sund eftermiddagssnack til både børn og voksne. De indeholder kun gode ingredienser, men er samtidig søde, bløde og lækre. Og så kan de trylles frem på under en halv time. Prøv dem!

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med