Madplan uge 3

En madplan med skønne hverdagsretter og en lille kage

Så blev det lørdag og jeg har endnu en skøn madplan klar til dig. Fem lækre retter, to restedage og et forslag til lidt sødt, der kan bages i weekenden. For i weekenden skal der altså hygges!

Jeg selv er virkelig begyndt at værdsætte weekenderne efter at jeg er begyndt at arbejde igen. Jeg kan også godt lide hverdagene, men jeg nyder virkelig den ekstra tid i weekenderne. Da jeg var yngre kunne jeg få helt stress over at have en weekend uden planer. Nu er en weekend uden planer noget af det bedste jeg ved.

Denne weekend er lidt et miks. Vi har god tid til at langsomme morgener og en tur til bageren, men også familiebesøg og husrenovering er på agendaen. Lur mig om weekenden ikke kommer til at flyve afsted som vanligt.

En ting jeg prioritere at nå i weekenden er at få købt ind til næste uge, så vi ikke skal tænke på det, når hverdagen atter rammer. En madplan er god til at give overblik over indkøbene og herunder finder du en skøn madplan for næste uge.

Husk at læse: Sådan bruges mine madplaner

Æggekage med kartofler, spinat og bacon

Madplan uge 3

Mandag: Start ugen med en skøn omgang vegetarisk indisk korma.
En skøn, cremet og krydret indisk gryderet, som du evt. kan servere med ris og/eller et par lækre naanbrød.

Tirsdag: Bagt pasta med kylling og bacon er en af mine hverdagsfavoritter og den skal du selvfølgelig prøve denne uge. Pastaen bliver vendt i en skøn tomatsauce med kylling og bacon, hældt op i et fad, toppet med ost og bagt i ovnen, så osten lige kan smelte. Det er super simpelt, men smager helt fantastisk. Server eventuelt en skøn salat til.

Onsdag: Den klassiske broccolisalat går aldrig af mode. Steg et par hakkebøffer eller et par kyllingebryster til og du har nem og lækker aftensmad.

Torsdag: Restedag!

Fredag: Om fredagen skal det være nemt, så der er ekstra tid til fredagshygge. Måske der endda også skal være plads til en god portion fredagssklik efter aftensmaden? Hvad med at servere en æggekage med kartofler, spinat og bacon? Spis den eventuelt med et par ristede rugbrødsskiver.

Lørdag: Udnyt, at du har lidt ekstra tid her i weekenden og forkæl dine nærmeste med denne mexicansk madtærte med tomatsalsa og guacamole.

Søndag: Restedag!

Ugens søde: Min opskrift på brownie med karamel og havsalt er min mest populære kageopskrift. Og med god grund! En snasket brownie fyldt med god, mørk chokolade, der er smurt med hjemmelavet karamelsauce og drysset med en smule havsalt. Mums, altså. Så skal du bage i weekenden, vil jeg klart anbefale dig at give brownien et forsøg.

Det var ordene og inspirationen for denne gang. Jeg håber, at du kan bruge den og at du får en fantastisk weekend og en skøn næste uge.

Brownie med karamel og havsalt
 • WEEKEND! Hvor er det tiltrngt Vi skyder weekenden i gang
 • Jeg er hjemme med en lille syg mus i dag
 • Det er srme blevet efterr Jeg overvejer kraftigt at skifte
 • Sprde bnnefritter Vi skulle have haft en lkker pastaret med
 • Sidste uge stod i sygdommens tegn Frst Mille s Magnus
 • I morgen er det fredag og s er der kun
 • Fredagsburger Helt simpel og helt perfekt  burger
 • Biksemad Nr lillefisen bliver ringet syg hjem fra dagplejen