Madplan uge 2

En madplan, der giver overskud i hverdagen

Så er den første uge af januar næsten gået. Er du kommet helskindet igennem? Jeg selv er tilbage på arbejde efter ni måneders barsel og jeg nyder det faktisk. Det er hårdt at være væk fra Mille otte-ni timer hver dag, men det gør mig godt at være kommet ud i den virkelige verden og være andet end mor.

Når man kommer hjem efter en lang arbejdsdag, er det rart, at der ikke skal tænkes over aftensmaden. Når aftensmaden både er planlagt og købt ind til, er der mere tid til afslapning og hygge og det er vigtigt i en travl hverdag. Herunder deler jeg en dejlig madplan for næste uge, så du også kan få mere overskud i hverdagen.

Husk at læse:Sådan bruges mine madplaner

Kylling med pesto, tomat og mozzarella

Madplan uge 2

Mandag: Mandag kan godt være lidt hård at komme igennem. Og især en mørk mandag her i januar. Gør det nemt for dig selv og sæt en omgang koteletter i fad med grøntsager og kokosmælk på middagsbordet.

Tirsdag: Kylling i peanut butter sauce er en ægte familiefavorit og er heldigvis super nem at lave.

Onsdag: Pasta med kødsovs er endnu en hverdagklassiker, men hvorfor ikke prøve at gøre retten en smule mere miljøvenlig? I denne vegetariske bolognese med røde linser er kødet skiftet ud med linser, men smagen er stadigvæk helt i top.

Torsdag: Restedag!

Fredag: Om fredagen skal det både være nemt og gerne ekstra lækkert. Denne kylling med pesto, tomat og mozzarella er et hit hos både store og små (og et af bloggens mest læste opskrifter!). Server fx kyllingen med en omgang ovnbagte kartofler eller rodfrugter og denne gulerodssalat med persille og granatæble.

Lørdag: Det er lørdag og måske har du lidt ekstra tid til at stå i køkkenet? Prøv denne tærte med hakket oksekød og feta og server den med en grøn salat eller resterne af gulerodssalaten fra fredagsmenuen. Resterne af tærten kan du tage med på madpakken på mandag eller fryse.

Søndag: Restedag!

Ugens søde: Julen er overstået og det er tid til at se frem mod næste “højtid”, nemlig fastelavn. Jeg foreslår, at du i denne uge tager forskud på glæderne og laver årets første omgang fastelavnsboller. Det er super nemt!

Hvis du bruger mine madplaner eller blot en enkelt opskrift, så lad mig endelig høre din mening. Skriv en kommentar her på bloggen eller tag mig i dit billede på Instagram.

Jeg ønsker dig en skøn uge!

Fastelavnsboller
 • WEEKEND! Hvor er det tiltrngt Vi skyder weekenden i gang
 • Jeg er hjemme med en lille syg mus i dag
 • Det er srme blevet efterr Jeg overvejer kraftigt at skifte
 • Sprde bnnefritter Vi skulle have haft en lkker pastaret med
 • Sidste uge stod i sygdommens tegn Frst Mille s Magnus
 • I morgen er det fredag og s er der kun
 • Fredagsburger Helt simpel og helt perfekt  burger
 • Biksemad Nr lillefisen bliver ringet syg hjem fra dagplejen