Kage-ekstravaganza på Nimb. Kagebuffet.

Bobler, kaffe og kagebuffet er opskriften på den perfekte søndag

Den sidste søndag i december fik jeg et sukkerchok af de helt store. Jeg var nemlig til Kage-ekstravaganza på Nimb med med min søster og mor. En kagebuffet så overdrevet lækker, at jeg simpelthen bliver nødt til at dele oplevelsen med dig.

På kagebuffeten var der flere kager, end jeg kunne nå at tælle og fotografere. Der var moussekager, flødeskumskager, macarons, skærekager, tærter, småkager og petits fours. Og en bryllupskage! Ud over alle de kager, vi kunne ønske os, fik vi både serveret bobler, kaffe, te og varm kakao.

Jeg var glad for, at jeg denne søndag havde valgt at skippe frokosten. Og for, at vi mødtes en time før, så vi kunne nå en runde i Tivoli. Det gjorde nemlig, at maven var god tom, da jeg gik ombord i kagerne og det lykkedes mig faktisk at smage på næsten dem alle. Men hold da op hvor blev jeg mæt. Det var lige før, at jeg også havde skippet aftensmaden, hvis altså ikke fornuften havde sejret.

Læs også: Brownie med karamel og havsalt

Kage-ekstravaganza på Nimb. Kagebuffet.

Husk at købe billet i god tid!

Festlighederne forgår i “Cakenhagen” lige bag Plænen i Tivoli. Det er hver lørdag og søndag og koster 350 kroner. Det kan godt lyde lidt dyrt, men ser man på, hvad man faktisk får for pengene, så synes jeg faktisk, at prisen er helt OK. Ud over kagebuffet, kaffe, te kakao og bobler, får du også en lille goodiebag, når du triller ud af restauranten bagefter. Det gjorde vi ihvertfald og den var altså ikke helt ringe.

Har du også lyst til at komme i det sødeste sukkerkoma, så husk, at du skal købe din billet på forhånd. Det er vist ret populært og mange dage i 2019 er allerede udsolgt. Og så skal du lige være opmærksom på, at du også skal betale entre til Tivoli, hvis du altså ikke har årskort.

Du kan læse mere om arrangementet og købe din billet HER.

Jeg selv går nu og grubler over en anledning til at tage derind igen. Jeg overvejer, om jeg ikke skal invitere på fødselsdag derinde, når nu jeg fylder år i april. Man kan jo næsten ikke sige fødselsdag uden at sige kage, og hvis jeg kan invitere på kæmpe kagebuffet uden at røre en finger, så tror jeg næsten ikke, at det kan blive bedre!

Læs også: Nem chokoladekage

Kage-ekstravaganza på Nimb. Kagebuffet.
  • Sndagskage Blommecrumble med brombr Opskriften er netop havnet p bloggen
  • Kylling i karry i nye klder og med masser og
  • I dag har vi fet verdens nemmeste aftensmad Sdan fltes
  • Dagens aftensmad var ikke populr hos familiens mindste s hun
  • Jeg skulle hilse og sige at sdan et stykke jordbrtrte
  • Squashfrikadeller Gode til aftensmaden til brn og som snack i
  • Mille og jeg er alene hjemme i dag og vi
  • En mrbradgryde med masser af flde gr man aldrig galt