I går fyldte Mille otte måneder. Min lille baby er efterhånden blevet ret så stor.

Mille er for alvor begyndt at møve sig fremad og øver sig også i at komme op på alle fire. Det betyder, at man skal have et øje på hende 24/7, så hun ikke spiser potteplanter, juletræer og ledninger. Det er helt sikkert, at faren får sin sag for, når han nu overtager barslen her efter nytår.

Hun kan også sidde selv nu og sætter sig selv op. Hun har ingen frygt i livet, men det tænker jeg, er typisk for babyer. Hun kan sidde helt stille og så pludselig kaste sig til siden, hvis hun får øje på noget spændende. Det plejer at resultere i et “dunk” og et efterfølgende skrig, når hovedet rammer gulvet som det første. Det går lige i mit moderhjerte, men kan nok ikke helt undgås, vel?

Læs også: Mille syv måneder

Milles første jul gik over alt forventning. Hun var glad det meste af dagen, sov nogle fine lure og faldt fint i søvn om aftenen. Selv efter at blive vækket, komme i autostol og køre hjem omkring midnat, faldt hun fint i søvn, da hun blev lagt i sin seng. Det eneste var, at Mille ikke helt forstod, at hendes forældre altså var kommet sent i seng den 24. december, så hun stod selvfølgelig op klokken 5 som hun plejede dagen derpå. Jeg er så glad for, at vi havde valgt at holde 1. juledag fri, så der var tid til middagslur(er) og afslapning på sofaen.

Læs også: Mille seks måneder

Nu kan dagene til jeg starter på arbejde tælles på en hånd. Det bliver super mærkeligt at vinke farvel til Mille hver morgen og være væk fra hende så mange timer i døgnet, men jeg glæder mig ret meget til at komme ud i den virkelig verden. Mine ni måneder på barsel er fløjet afsted, og jeg er nu parat til at tage hul på endnu et nyt kapitel i bogen om mit liv; den fuldtidsarbejdende mor.

Læs også: Tiden flyver og snart springer barselsboblen

  • Reklame for lecreusetdk  Jeg tnker at dagen fr dagen
  • Godt nytr! nytr kransekage lifebynanfood
  • Godt nytr! Kom du godt ind i det nye r?
  • S blev det hverdag! Allerede? Hvad med at starte ret
  • Flger du min madplan? I s fald skal du have
  • Nr man kommer hjem efter en lang arbejdsdag er det
  • Chili con carne er en perfekt vinteret Rygende varm og
  • Vegetarisk indisk korma  bagt pasta med kylling og bacon