De 10 mest læste opskrifter i 2018

Julen er ovre for vores vedkommende og sikke en jul det har været. Vores første jul som familie. Juleaftensdag blev brugt med min familie, hvor vi spiste en skøn julebrunch og udvekslede gaver. Aftenen blev brugt hos min svigerfamilie og selvom det var mærkeligt at holde jul uden min egen familie, var det en rigtig god og hyggelig aften. 1. juledag holdt vi fri og ladede op til 2. juledag, hvor den stod på julefrokost med en anden gren af min familie.

Og nu hvor julen 2018 er forvandlet til minder, er det blevet tid til at få rundet året af. Jeg tænkte, at en fin måde at gøre det på, er ved at dele de 10 mest læste opskrifter i 2018 her på bloggen.

Men før vi kommer til listen, vil jeg gerne lige takke dig for, at du følger med her på lifebynan.dk. Bloggens læsertal vokser stødt måned for måned og det giver mig blod på tanden til at fortsætte. Så kæmpe tak herfra! Du skal også vide, at jeg elsker, når du lader mig vide, at du bruger mine opskrifter. Husk, at du altid er velkommen til at smide en kommentar her på bloggen eller til at tagge mig på et billede på Instagram.

De 10 mest læste opskrifter i 2018

Gulerodssalat med persille og granatæble

1. Gulerodssalat med persille og granatæble

Den opskrift, der har hittet allemest i år, er denne flotte og farverige gulerodssalat. Den passer til det meste, og selvom den er virkelig simpel, er den fuld af smag. Det er også altid denne salat jeg selv laver, når jeg er tom for idéer. Hvis du endnu ikke har prøvet den, så vil jeg virkelig anbefale dig at gøre det.

Kylling i peanut butter sauce

2. Kylling i peanut butter sauce

Lige i hælene på gulerodssalaten, ligger denne kylling i peanut butter sauce. Og det forstår jeg godt! Retten falder nemlig ind under kategorien “nem hverdagsmad“, som er en kategori, vi alle holder utrolig meget af. Gryderetten her kan laves på ingen tid, indeholder ingen mærkelig ingredienser og smager fantastisk.

Tærte med hakket oksekød og feta

3. Tærte med hakket oksekød og feta

En skøn tærte med hakket oksekød og feta er strøget direkte ind på en tredjeplads på denne liste over de mest læste opskrifter i 2019. Tærten er nem at lave, mætter dejligt og smager skønt. I tærtebunden er hvedemelet skiftet ud med mandler og havregryn. Det gør bunden lidt grovere og giver den lidt mere smag.

Kylling med pesto, tomat og mozzarella

4. Kylling med pesto, tomat og mozzarella

Denne opskrift på kylling med pesto, tomat og mozzarella har været yderst populær i alt den tid, den har ligget på bloggen her. Igen er det en omgang nem hverdagsmad, som faktisk er endnu nemmere end kyllingen i peanut butter sauce. Det tager maksimalt 10 minutter at gøre denne ret klar og imens retten så står og passer sig selv i ovnen, kan man lave tilbehøret, smide sig i sofaen, ordne vasketøjet eller få badet børnene.

Nemme fladbrød med græsk marineret kylling, tomatsalsa og tzatziki

5. Nemme fladbrød med græsk marineret kylling, tomatsalsa og tzatziki

På femtepladsen ligger endnu en nem hverdagsmad, nemlig en omgang fladbrød med græsk marineret kylling, tomatsalsa og tzatziki. Selvom retten består af flere elementer og ingredienslisten er ret lang, så er det eneste besværlige her, at man lige skal huske at kyllingen skal ligge et par timer i marinaden før tilberedning. 

Nachos med hakket oksekød

6. Nachos med hakket oksekød

På sjettepladsen ligge en vaske ægte fredagsmad-opskrift. Fredagsmad for mig er mad, der er lidt snasket og som ikke er alt for sundt – det er jo kun fredag én gang om ugen, ikke? Disse nachos med hakket oksekød er snaskede, men samtidig fulde af smag og så er retten jo kun til at blive glad i låget af at kigge på. Fredagsmad kan selvfølgelig spises på alle ugens dage ligesom lørdagsslik også smager godt om onsdagen!

Spinatboller

7. Spinatboller

Disse skønne spinatboller har sneget sig ind på en flot syvendeplads. De er super nemme at lave, og dejlig luftige. Brug dem fx til frokost, i madpakken eller som burgerboller.

Jordbærkompot og pandekager

8. Jordbærkompot

Denne jordbærkompot er virkelig nem at lave og så kan den simpelthen bruges til alt. Jeg bruger den for det meste som topping til mine pandekager eller på min yoghurt, men den smager også fantastisk som syltetøj på en friskbagt bolle.

Pastasalat med asparges

9. Pastasalat med asparges

På niendepladsen ligger den skønneste grønne pastasalat med asparges. Den hittede virkelig i sommers, da asparges var i sæson og jeg spiste den også selv en del gange i løbet af den varme, varme sommer.

Sesamkartofler

10. Sesamkartofler

Disse sesamkartofler har lige fået sneget sig ind på tiendepladsen over mest læste opskrifter i 2018. De tager ingen tid at forberede og skal så bare stå og passe sig selv i ovnen i en times tid. Super nemt, men super lækkert tilbehør.

Jeg håber, at dette indlæg om bloggens 10 mest læste opskrifter i 2018 kan give dig lidt inspiration, hvis du stadigvæk har til gode at prøve nogle af opskrifterne.

Glædelig bagjul 🙂

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.