Mille har sovet virkelig dårligt i nat. Jeg tror, at vi har sovet fire timer i alt (selvom jeg vistnok har sagt to til min kæreste, for at få lidt ekstra medlidenhed) og jeg er virkelig dårlig til at holde nattefester med Mille. Jeg kan fint leve med afbrudt søvn. Faktisk er det kommet bag på mig, hvor godt jeg har klaret den afbrudte søvn. Hvis Mille vågner og skal have mad, sut, nus eller en lille sang og så sover videre, så klarer jeg fint de afbrudte nætter. Jeg er til gengæld virkelig dårlig til, at skulle være vågen med Mille i flere timer velvidende, at min kæreste ligger og sover dejligt inde i den varme seng. I nat var som sagt en af de nætter. Mille vågnede omkring klokken 22 og var frisk. Som i FRISK! Jeg prøvede alle de tricks af, der plejer at virke, men intet kunne få hende til at sove igen og dét er jeg virkelig dårlig til at tackle. Jeg bliver sur, skælder min kæreste ud over at han sover, bliver misundelig over, at hans søvn er vigtigere end min (forstået på den måde, at han jo skal på arbejde og fungere i otte timer og jeg er på barsel og har mulighed for at tage en lille lur i løbet af dagen). Jeg bliver et skrækkeligt menneske og hverken min kæreste, Mille eller jeg selv holder specielt meget af mig i de situationer.

En af grundene til, at jeg er virkelig dårlig til nattefester er, at jeg er virkelig dårlig til at sove, når baby sover i løbet af dagen. Jeg har brug for at få udrettet noget, når baby sover. Om det så bare er at vaske en vask, lave en salat til aftensmaden eller se en film, så har jeg brug for at føle, at jeg har nået noget, inden Mille vågner fra sin lur. Dette bliver et problem, når Mille har sovet så dårligt som fx i nat, for min krop skriger på søvn, men mit hoved har svært ved at finde ro, hvis jeg prøver at ligge mig, når Mille sover.

Men nu skal det hele jo ikke handle om baby og søvn, så apopos ingenting, så er jeg også er virkelig dårlig til at koge æg. De bliver aldrig, som jeg vil have dem, hverken i gryde eller æggekoger. Hvad er det hemmelige trick til det perfekte blødkogte/smilende/hårdkogte æg?

Jeg er heller ikke særlig god til at følge en madplan. Mit indtryk er, at det for de fleste er mest udfordrende at finde på og få lavet madplanen, men det er jeg faktisk ret god til, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har endda lavet en masse madplaner til jer, som I finder HER. Jeg er til gengæld ikke så god til at følge de madplaner jeg så laver, da jeg oftest har lyst til alt mulig andet end det planlagte, når jeg skal i gang med at lave mad. Og så er jeg virkelig dårlig til at spise rester og det er jeg faktisk meget lidt stolt af. Jeg ville gerne kunne sige, at vi aldrig smed mad ud herhjemme, men det er desværre ikke sandt. Men vi øver os og vi bliver bedre og bedre.

Sidst men ikke mindst er jeg virkelig dårlig til at gøre rent. Ikke “sidst” som i, at der ikke er flere ting, jeg er virkelig dårlig til, men jeg tænker, at jeg hellere må stoppe, før jeg får skrevet en helt roman her. Men altså, min rengøring bliver altid vildt omfattende. Jeg kan ikke bare nøjes med gøre lidt rent, tørre overflader af og støvsuge. Nej, når jeg først er gået i gang, skal skabe tømmes, der skal ryddes op og jeg når aldrig i mål og giver op halvvejs. Det har gjort, at det tager mig alt for lang tid at komme i gang og jeg render rundt og bliver irriteret over, at der virkelig trænger til at blive støvsuget. Tosset, ikke?

 

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.