Chokolademuffins

Om cirka 40 dage er min barsel slut. Jeg skal ud af barselsboblen, tilbage på arbejde og overlade pasningen af min lille baby til min kæreste. Det bliver meget mærkeligt og jeg både glæder mig til og frygter dagen, hvor jeg for første gang skal vinke farvel til Mille velvidende, at jeg fra nu af har 40 timer mindre om ugen sammen med hende.

Jeg glæder mig til at være andet end mor og til at have en hverdag blandt voksne menneske. Jeg glæder mig til, at jeg ikke længere kan slippe afsted med at rende rundt i joggingbukser hele dagen og til at nogen faktisk forventer noget af mig og stiller krav til mig. Og jeg glæder mig til en hverdag, der ikke fuldstændig skal tilpasses babys måltider og babys søvn.

Jeg glæder mig ikke til at skulle være væk fra Mille hele dagen. Jeg er bange for at gå glip af noget, bange for ikke at se hende kravle for første gang eller for ikke at være der, når hun tager de første skridt. Jeg glæder mig heller ikke til at gå glip af den ugentlig omgang kaffe, sladder og ostemad med verdens bedste mødregruppe eller til at dagene får et helt andet og meget hurtigere tempo.

Læs også: Hej Mille

Chokolademuffins

Jeg kommer til at savne Mille og barslen som bare pokker, når jeg sidder der på kontoret med hovedet begravet i papirer, men jeg har ikke et sekund fortrudt, at min kæreste skal holde de sidste måneders barsel. Jeg er sikker på, at det kommer til at gøre noget helt fantastisk for deres forhold og så giver det mig en blød start tilbage på arbejde. Jeg har lige over to måneder til at vænne mig til at gå på arbejde, før vi sammen skal have indarbejdet en hente/aflevere rutine, Mille kommer til at bruge flere vågne timer med andre end os og hamsterhjulet for alvor begynder at rulle.

De sidste syv måneder har ikke været lutter lagkage, men det har været begyndelsen på en lærerig og fantastisk rejse, der nok aldrig slutter. Jeg vil gøre mit allerbedste for at nyde den sidste tid her i barselsboblen ved at hygge lidt mere, slappe lidt mere af og nyde en ekstra kop kaffe akkompagneret af en chokolademuffin eller to. Og så selvfølgelig kysse ekstra meget på min lille baby!

Læs også: Mille seks måneder

Chokolademuffins

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.