Indlægget indeholder reklamelinks. Reklamelinks er markeret med *.

 

 1. Guldranke. Jeg er (ligesom alle andre) blevet helt vildt med grønne planter og jeg tror, at den næste plante, jeg skal have anskaffet mig, bliver en fin guldranke. Jeg forestiller mig, at den skal stå ovenpå et skab vi har i stuen og så skal grenene hænge ned langs skabets sider.
 2. Bog: Lykke-Per*. Jeg vil gerne begynde at læse mere og jeg har hørt så meget godt om Henrik Pontoppidan’s Lykke-Per. Har I læst den og kan den anbefales?
 3. Regnjakke fra mbyM*Jeg har længe ønsket mig en ny regnjakke, men da sommeren blev så god og meget lidt regnfuld som den blev, har jeg simpelthen ikke haft behovet for en regnjakke. Men det har jeg nu og jeg synes simpelthen, at denne fra mbyM er super fin.
 4. Striktrøje fra Vero Moda. Jeg har næsten ingen striktrøjer og det er helt klart en fejl. Jeg synes, at denne fra Vero Moda er super fin og så er den ovenikøbet til at betale.
 5. Vinterjakke fra Modström*Jeg elsker simpelthen vinterjakker fra Modström. Jeg synes, at de sidder godt, er super pæne og så er de slidstærke. Min nuværende Modström-jakke synger efterhånden på sidste vers og jeg tror, at det skal være denne fine blå med gulddetaljer, der skal afløse den.
 6. Puder fra Mitomito. Alle vores vægge er hvide og vores møbler er enten grå, hvide eller lavet i træ, så jeg er sikker på, at et par af de smukke farverige puder fra Mitomito ville gøre noget virkelig godt for vores stue.
 • Godmorgen fredag Lige om hjrnet venter weekend december og jul
 • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
 • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
 • Reklame for lecreusetdk Jeg har lnge troet at der
 • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
 • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
 • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
 • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i