Indlægget indeholder reklamelinks. Reklamelinks er markeret med *.

 

 1. Guldranke. Jeg er (ligesom alle andre) blevet helt vildt med grønne planter og jeg tror, at den næste plante, jeg skal have anskaffet mig, bliver en fin guldranke. Jeg forestiller mig, at den skal stå ovenpå et skab vi har i stuen og så skal grenene hænge ned langs skabets sider.
 2. Bog: Lykke-Per*. Jeg vil gerne begynde at læse mere og jeg har hørt så meget godt om Henrik Pontoppidan’s Lykke-Per. Har I læst den og kan den anbefales?
 3. Regnjakke fra mbyM*Jeg har længe ønsket mig en ny regnjakke, men da sommeren blev så god og meget lidt regnfuld som den blev, har jeg simpelthen ikke haft behovet for en regnjakke. Men det har jeg nu og jeg synes simpelthen, at denne fra mbyM er super fin.
 4. Striktrøje fra Vero Moda. Jeg har næsten ingen striktrøjer og det er helt klart en fejl. Jeg synes, at denne fra Vero Moda er super fin og så er den ovenikøbet til at betale.
 5. Vinterjakke fra Modström*Jeg elsker simpelthen vinterjakker fra Modström. Jeg synes, at de sidder godt, er super pæne og så er de slidstærke. Min nuværende Modström-jakke synger efterhånden på sidste vers og jeg tror, at det skal være denne fine blå med gulddetaljer, der skal afløse den.
 6. Puder fra Mitomito. Alle vores vægge er hvide og vores møbler er enten grå, hvide eller lavet i træ, så jeg er sikker på, at et par af de smukke farverige puder fra Mitomito ville gøre noget virkelig godt for vores stue.
 • Reklame for lecreusetdk Jeg tnker at dagen fr dagen
 • Godt nytr! nytr kransekage lifebynanfood
 • Godt nytr! Kom du godt ind i det nye r?
 • S blev det hverdag! Allerede? Hvad med at starte ret
 • Flger du min madplan? I s fald skal du have
 • Nr man kommer hjem efter en lang arbejdsdag er det
 • Chili con carne er en perfekt vinteret Rygende varm og
 • Vegetarisk indisk korma bagt pasta med kylling og bacon