Jeg er begyndt at sætte julemusik på, når jeg laver mad.  Vi har bagt småkager – brunkager, jødekager og vaniljekranse – som vi altid gør, hjemme hos min mor og far med min søster og hendes kæreste. Vi har hængt en lyskæde op på garagen og pyntet en smule op indenfor. Advents- og kalenderlysdekorationen er lavet og jeg har tændt kalenderlyset, så vi ikke kommer bagud fra start. Jeg har købt og pakket en masse små gaver ind til Mille, så hun (læs: min kæreste) kan åbne en lille gave hver dag. Gaverne har jeg hængt på den broderede kalender, min mor har lavet til hende, og begge sæt bedsteforældre har været forbi med adventsgaver til deres første barnebarn. Julen er nær og for første gang i mange år, er jeg virkelig i julestemning.

Læs også: Æbleskiver – den bedste opskrift

I år bliver julen anderledes på rigtig mange måder. Det er første gang, at min kæreste og jeg skal holde juleaften sammen, hvis man ser bort fra det år, vi holdt jul på Maldiverne. Selvom vi har været sammen i en del år efterhånden, har det bare aldrig rigtigt givet mening for nogen af os, at holde jul hos den anden. Nu er vi blevet en lille familie og familier holder jul sammen. I år skal vi være sammen med min kærestes forældre og søskende og så er planen, at vi næste år holder jul med mine.

Planerne for december er indtil videre at julehygge på højeste niveau. Jeg skal virkelig nyde, at jeg er på barsel (lidt endnu) og se en masse (halvdårlige) julefilm. Vi skal have juletræ for første gang, nu hvor vi endelig har pladsen til det. Jeg skal se julekalendere i tv og jeg skal hygge med at købe julegaver og pakke dem ind. Jeg skal have venner og familie forbi til hjemmelavede æbleskiver og så håber jeg, at min kæreste, Mille og jeg når at komme en tur i Tivoli. Julen er nær, og jeg glæder mig som et lille barn!

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username