Fire lækre toppings til grød (eller yoghurt)

Det er blevet efterår, koldt og blæsende. For mig betyder det, at det igen er tid til at spise brandvarm havregrød til morgenmad og en sådan skal helst toppes med lækkerier. Der findes mange varianter af toppings til grød (eller yoghurt) og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Jeg topper stort set altid min grød med lidt knas af en slags. Det kan være en hjemmelavet granola eller blot lidt hakkede mandler. Derudover holder jeg af at komme lidt frisk frugt eller friske bær på grøden også. Skal det være ekstra lækkert, kan jeg godt finde på at toppe min grød med lidt grofthakket mørk chokolade eller med en af de lækkerier, I finder herunder.

Læs også: Syv opskrifter på havregrød

Fire lækre toppings til grød (eller yoghurt):

Fire lækre toppings til grød (eller yoghurt)Appelsincurd

Curd er vist oprindeligt ment som en slags smørepålæg til brød, men jeg kan lige love for, at en appelsincurd kan løfte selv den simpleste havregrød op på det næste niveau! Jeg kan slet ikke beskrive, hvor lækkert det smager.

Fire lækre toppings til grød (eller yoghurt)Rabarberkompot

Det tager kun 15 minutter at lave en skøn rabarberkompot! Rabarber er dog ikke i sæson nu, men måske du har gemt lidt i fryseren eller kan finde nogen på frost i dit supermarked.

Fire lækre toppings til grød (eller yoghurt)Æblemos

Æblemosen er en klassiker og gør det altså helt fantastisk på grød. Jeg har et kæmpe glas lækker æblemos stående i mit køleskab lige nu og nyder lidt af den hver morgen.

Fire lækre toppings til grød (eller yoghurt)Jordbærkompot

Ligesom med rabarberne er jordbær heller ikke i sæson nu, men du kan helt sikkert finde nogen på frost i dit lokale supermarked. At toppe sin havregrød med jordbærkompot kan give lidt solskin på en ellers grå efterårsdag.

 

 

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username