Små mazarintærter med hindbær og chokolade ganache

Det kan lyde svært og en smule vanskeligt, men disse små mazarintærter med hindbær og chokolade ganache er faktisk virkelig nemme at bage og så tager det ingen tid. Jeg bagte dem første gang i anledning af, at mine forældre kom på besøg og de røg så hurtigt ned, at jeg ikke nåede at tage billeder af dem. Det betød, at jeg blev nødt til at bage dem igen og det gjorde jeg med glæde. Og jeg kommer med garanti til at bage dem et utal af gange endnu. Kombinationen af syrlige hindbær, sød mazarinbund og cremet chokolade ganache er simpelthen perfekt.

Læs også: Rødbedemuffins med cream cheese frosting

Små mazarintærter med hindbær og chokolade ganache

Små mazarintærter med hindbær og chokolade ganache
12 stk.

100 gram marcipan
100 gram sukker
100 gram blødt smør
2 æg
50 gram hvedemel
100 gram hindbær (frosne eller friske)

Chokolade ganache
1,5 dl fløde
150 gram mørk chokolade
Evt. lidt frysetørrede hindbær til pynt

Riv marcipanen groft og pisk med sukker og blødt smør. Pisk æggene i et af gangen. Si hvedemelet i og vend rundt. Fordel dejen i 12 muffinforme og pres et par hindbær ned i hver muffin. Bag de små mazarintærter ved 175 grader i 20-25 minutter til de er let gyldne.

Hak den mørke chokolade groft og kom den i en skål. Kog fløden op og hæld den brandvarme fløde over chokoladen imens der piskes. Pisk til chokoladen er smeltet og massen er blank. Kom chokolade ganachen på køl en times tid, så den størkner en smule. Fordel chokolade ganachen på de små mazarintærter og pynt evt. med frysetørrede hindbær. Jeg brugte en sprøjtepose, men man kan også sagtens smøre chokolade ganachen på med en kniv.

Små mazarintærter med hindbær og chokolade ganache

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med