Paprikagryde

En paprikagryde som denne med svinekoteletter, bacon og pølser er helt perfekt, når vejret er koldt, vinden rusker og regnen siler ned. Det er super nemt at lave og lidt fløde i saucen gør retten ekstra cremet og ekstra lækker. Og så er det en ret, der hverken tager skade af at blive frosset ned eller genopvarmet, så lav en stor portion, så du har nok til to dage.

Læs også: Kylling i kokoskarry

Paprikagryde

Paprikagryde
3-4 personer

150 gram god bacon i tern
2 tykke svinekoteletter skåret i tern
3-4 gode wienerpølser skåret i stykker på cirka 1 cm

1 løg skåret i tern
100 g champignon, renset og skåret i tern
1 spsk. olivenolie
3 spsk. sød paprika
1 dl vand
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomatpure
2 røde peberfrugter i strimler
3 dl fløde
Salt og peber

Ris og evt. lidt lækkert brød

Sæt risene over. Steg baconternene i en gryde til de har fået lidt farve. Tag dem op af gryden og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Kom en smule olie i gryden og sauter løg og champignon til løgene er klare. Brun svinekødet og tilsæt pølser, bacon, sød paprika og vand. Rør godt rundt og tilsæt derefter tomatpure og hakkede tomater. Lad retten simre i cirka 15 minutter under låg. Når retten har simret tilsættes peberfrugt og fløden røres i. Kog retten op, smag til med salt og peber og server med ris.

Paprikagryde